Ana Menü

Youla:Rıza Hoca Sahtekar

Başlatan carsi52, Aralık 25, 2009, 15:32:42

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Eskişehirspor, Gineli forvet oyuncusu Souleymane Youla'nın biletini kesti.
Salı günü Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak olan Antalyaspor – Eskişehirspor maçının kadrosuna katılmak istemeyen Youla, kulüp yönetimi tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.

Aldığı cezayı öğrenen Gineli oyuncu, apar topar eşyalarını alarak Fransa'ya gitti.

Konu ile ilgili görüştüğümüz Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Gineli oyuncunun kadro dışı kalmasıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Youla'nın kulübe karşı hiçbir kızgınlığı olamaz. Kadro olarak şu anda forvetimiz yok. Oyuncunun kendisi Diyarbakırspor maçı öncesinde bana Salı günü oynanacak olan Eskişehirspor maçının kadrosuna dahil olmak istemediğini söyledi. Bende bunun imkansız olduğunu ve bu maçın Eskişehirspor için önemli karşılaşma olduğundan Antalya'da olması gerektiğini söyledim. Sonra bana 'hastayım Antalya'ya gelemeyeceğim' dedi. Bende kulüp doktoruyla konuştum. Aldığım yanıtta böyle bir durumun olmadığını ve oyuncunun sağlam olduğunu öğrendim. Bunun üzerine bu olayı kulüp yetkililerine ilettim. Onlar da kendi aralarında bu yaşananları görüşerek oyuncuyu süresiz kadro dışı bıraktılar."

GERİ DÖNMESİ ÇOK ZOR

Bu cezanın ne kadar süreceği ile ilgili olan soruya tecrübeli hoca şu yanıtı verdi: "Bundan sonra takımda kalması çok zor. Ben ona oynamasa bile Antalya'ya gelmesini söyledim ancak kabul etmedi. Burası Eskişehirspor Kulübü'dür. Millet kafasına göre hareket edemez."
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Dinledim izledim, Riza hoca acikladi herseyi, Youlada kivirmaya basladi sonra...

Youlayi bilen bilir ya, geciniz,

Riza hocayada sahtekar demekle cok ayip etmis cirkef youla
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

şerefsiz yolua

sen kimsinde atım karıncaya sahtekar diyorsun

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

Rıza Hoca geçen NtvSpor'da yayına bağlayıp her şeyi gün yüzüne çıkardı..

Youla kişiliksiz,karaktersiz bir futbolcu..

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

KeePSaKe

Git Fransa da kümeye oynayan takımlarda oyna sen oraya layıksın...
Since 1903

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carsi52

Unutmayalım zamanında bizdede oynamıştı bu adam.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Riza hoca sayesinde oynadi, oldum olasi sevmezdim ki Youlayi
cirkef futbolcu
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

KeePSaKe

Alıntı yapılan: carsi52 - Aralık 27, 2009, 17:16:41
Unutmayalım zamanında bizdede oynamıştı bu adam.

Evet oynamıştı bir faydasını göremedik ama...
Since 1903