Ana Menü

"Kovulsam, bir hafta sonra iş bulurum"

Başlatan CR7, Aralık 01, 2009, 01:49:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Mourinho: "Kovulsam, bir hafta sonra iş bulurum"     
Inter teknik direktörü iddialı açıklamalarda bulundu.

Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, başkan Massimo Moratti'nin kendisini görevden alması durumunda bir sıkıntı yaşamayacağını ve kısa bir süre içerisinde yeni bir takım bulabileceğini iddia etti.

Serie A'da muhteşem bir performans sergileyen mavi siyahlılar,önümüzdeki haftasonu Juventus ile zorlu bir maça çıkacaklar. Bu karşılaşma öncesinde rakiplerini eleştiren açıklamalar yapan Inter teknik direktörü, dikkatleri yine üzerine çekecek gibi gözüküyor.

Goal.com Italia'ya konuşan Mourinho, "Barcelona'ya yenilmek İtalyan futbolu için kötü olabilir, evet ama asla deplasmanda Bordeaux'ya ya da iç sahada Zürih'e yenilmek kadar kötü olamaz" diyerek rakipleri Milan ve Juventus'a yüklendi.

Geçtiğimiz hafta İtalyan basınında çıkan haberlerde, Mourinho'nun son devirlerini yaşadığı ve kötü bir sonucun ardından gönderilmesinin gündeme gelebileceği iddia edilmişti.

Bu konuda da fikrini belirten Portekizli teknik adam, "Bu haberleri ben de gördüm. Hatta yerime gelebilecek isimlerin bulunduğunu bile okudum ama benim açımdan bir problem yok. Eğer kovulursam, en geç bir hafta içerisinde kendime başka bir takım bulurum" diye konuştu.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Since 1903

+18 !