Ana Menü

"Tam Ronaldo ile Gerrard'ı alıyorduk ki..."

Başlatan CR7, Aralık 01, 2009, 01:46:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

"Tam Ronaldo ile Gerrard'ı alıyorduk ki..."     
Juventus eski teknik direktörü Maifredi, Moggi'nin bu iki yıldızı bitirmek üzereyken şike skandalının patlak verdiğini ifade etti.
Juventus'un eski teknik direktörü Gigi Maifredi, o dönem kulüpte yönetici olan Luciano Moggi'nin, Cristiano Ronaldo ve Steven Gerrard ile prensipte anlaştığını fakat tam bu sırada şike skandalının ortaya çıktığını kaydetti.

1990'lı senelerin başında siyah beyazlı ekibin başında bulunan Maifredi, Juventus'un başarısının engellenmek için şike iddiaların patlak verdiğini düşünüyor.

RadioErre2
kanalındaki bir programa katılan tecrübeli teknik adam, "Calciopoli hakkında konuşmak istemiyorum ama şunu da belirtmeden edemeyeceğim. O dönem Moggi ile Giraudo, Gerrard ve Cristiano Ronaldo transferlerini bitirmişlerdi. Juventus'un zaten yaklaşık 20 yıl süren bir hegamonyası vardı. Hem ligde hem Avrupa'da çok iyiydik. Daha sonra bir skandal patladı ve Juventus dağıldı" diye konuştu.

Siyah beyazlı ekibin şu anki teknik direktörü ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Maifredi, "Ferrara, futbolcu olarak çok başarılıydı fakat onun Juventus'un başına geçmeye hazır olduğunu düşünmüyorum. Mesela şu an onun yerine ben olsaydım, bu kadroyla Serie A'da Inter'in önünde lider durumda olurduk. Eğer başarı isteniyorsa, o zaman takımın başına daha tecrübeli bir teknik adam gelmeli" dedi.       
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)