Ana Menü

[D] Porto-Chelsea/ Apoel-Atletıco Madır

Başlatan Cem Goren, Kasım 22, 2009, 16:57:32

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

chelsea kaybetmez hatta kazanır adamlar cok formda
apoelden bı suprız beklıyorum ben ılk maçta deplasmanda puan aldılar sımdıde neden yenmesınler
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

apoel ayagına gelen fırsatı tepmez bence :)

CR7

Porto-Chelsea
Estadio de Dragao, 21.45
Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda çıkmayı garantileyen iki ekip, liderlik için karşı karşıya geliyor.
Ferreira'nın, Maritimo maçına benzer bir 11'le sahada yer alması bekleniyor. Fernando Bellucsh'un bu maçta forma giyebileceği tahmin ediliyor.
Chelsea'de ise, Drogba, Essien ve Ballack'ın antrenman eksikleri var. Frank Lampard, önümüzdeki hafta sonuna tamamen iyileşmiş olacak. Ancak, bu maçta oynatılması demek risk almak demek...
Muhtemel 11'ler
Porto: Helton, Sapunaru, Rolando, Bruno Alves, Pereira, Fernando, Guarin, Raul Meireles, Hulk, Falcao, Rodriguez.
Chelsea: Cech, Belletti, Alex, Terry, A Cole, Essien, Mikel, Malouda, J Cole, Kalou, Anelka
APOEL-Atletico Madrid
Nicosia Stadı, 21.45
D Grubu'nın üçüncüsünü belirleme açısndan büyük önem taşıyan maçta, bu sezonun en büyük hayal kırıklıklarından Atletico Madrid, Kıbrıs Rum Kesimi'ne konuk oluyor.
Marcin Zewlakow, her ne kadar sakatlıktan kurtulmuş olsa da, bu maçta oynamaybilir. Çünkü maç eksiki bulunuyor. Boban Grncarov ve Adrian Sikora kesin olarak bu maçta yoklar. Altin Haxhi de Atletico maçında oynamayacak. Öte yandan, Marinos Satsias, bu maçta kart görürse, grubun diğer maçında oynayamayacak.
Raul Garcia, bileğindeki sakatlık nedeniyle bu maçta yok. Quique Sanchez açısından orta sahanın ortasında da sıkıntılar var. Çünkü Paulo Assuncao bu maçta cezalı. Ujfalusi'nin de bu maçta takımına geri dönmesi bekleniyor.
Muhtemel 11'ler
APOEL: Chiotis – Broerse, Elia, Kontis, Morais – Satsias, Poursaitides, Charalambides, Helio Pinto – Jean Paulista, Mirosavljevic Atletico Madrid: Asenjo – Ujfalusi, Perea, Pablo, Antonio Lopez – Maxi, Jurado, Cleber Santana – Forlan, Aguero
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Chelsea 0-1 kazandı.
Madrid 1-1 berabere kaldı.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

Alıntı yapılan: Cem Goren - Kasım 22, 2009, 16:57:32
chelsea kaybetmez hatta kazanır adamlar cok formda
apoelden bı suprız beklıyorum ben ılk maçta deplasmanda puan aldılar sımdıde neden yenmesınler
chelsea kazanmasını bıldı apoelıde tuttrumus kadar olduk :)

+18 !

Alıntı yapılan: +18 ! - Kasım 22, 2009, 18:21:37
Chelsea rahat alır..

Atl Madrid 02ç.

Rahat demişim ama pek rahat almamış diğer maçı da bilmişim :)