Ana Menü

Federico Giunti

Başlatan BjKcArsi54, Kasım 22, 2006, 17:39:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak_bjk

o gitti orta alanda çok sorun yaşadık iyi futbolcuydu
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

IL Capitano

35 yasinda vede hala oynuyor, kilebersonu da 35 yasinda görmek isterdim..  aradaki fark bu..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

die-4-u

çok beğendiğim bi oyuncumuzdu hala italya seria a'da chievo da mücadele ediyor..

carsi52

giunti unutulur mu keşke olsa şimdi yine.
Bölünür senin için uykular!

ist.hatirasi/3-4

guinti unutulur mu!!! o kadrodaki aslında hiçbir oyuncuu hayatım boyunc unutmyacagım kesinlikle o yıllar halen aklımda sorsalar 100.yıl kadrosu mu simdikimi die 100 yıl derim!
YÖNETİM İSTİFA !!!

BerkAy1903

hangi takımda yaw simdi bu herif:D
19o3

Ozytaurus

______KaRaKaRTAL____

eyup1903

GÜNTEKİN ONAY IN BİR DEMECİNİ DUYDUM DEMEÇ BÖYLEYDİ
DÜNYA ÜZERİNDE 2 TANE FUTBOLCU GÖRDÜM SAHADA AYAK BASMADIK YER BIRAKMAYAN BİRİ GATTUSO BİRİ DE BİR ZAMANLAR BEŞİKTAŞLI GİUNTİ

carsiköln

süper futbolcuydu beeea
Inadina Beşiktaş

Unforgiven

Federico Giunti (d. 6 Ağustos 1971, Perugia, İtalya) bir İtalyan futbolcu. 2005 yılından itibaren Chievo'da forma giyen Beşiktaş'ın eski orta saha oyuncusu. Giunti futbola doğduğu kent olan Perugia'da başladı ve kent takımı Perugia Calcio'yu üç mevsim içinde Serie C/1'den Serie A'ya taşıyan futbolcular arasında yer aldı. 1991-1997 yılları arasında yine bu takımın formasını toplam 166 karşılaşmada giyen Giunti bu arada 24 gol atmıştır. Orta sahadaki başarılı oyunuyla Parma'ya giden oyuncu, burada sadece bir mevsim (1997-1998) içinde 15 karşılaşmada takımının formasını giyebilmiştir. Futbol yaşamını daha sonra A.C. Milan'da sürdüren Giunti, burada 56 kez forma giyerken tek gol atmış, ayrıca Milan'da Şampiyonlar Ligi'de ilk kez oynama heyecanını da yaşamıştır. 2001 yılında Brescia'ya giden oyuncu bir mevsim sonunda 2002-2003 futbol mevsiminin ikinci yarısında Beşiktaş'a kiralık olarak gelmiştir. Geldiği dönem de Süper Lig şampiyonluğuyla tanışan Giunti böylece ertesi yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynamıştır. Beşiktaş'ta 40 kez forma giyen Giunti takımına sadece 1 gol kazandırmıştır. 2004-2005 mevsiminde Bologna formasıyla 23 karşılaşmada 2 gol kaydeden İtalyan oyuncu, 2005 yılından beri Chievo'da forma giymektedir. Giunti İtalya Millî Futbol Takımı formasını yalnızca Bosna-Hersek'e karşı 6 Kasım 1996 günü oynanan özel karşılaşmada giymiştir. Giunti serbest vuruş ustalarındandır.

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

@LAYINA GİDER

kocaeliye ne gol atmıştı ilk maçında

carsi52

ben bayılıyodum bu adama harika bi futbolcuydu.
Bölünür senin için uykular!

alper_1903

Harika ne kelime abi
adam cok saglam oynuyodu ya

hani Denizli macindaydi herhalde Sergen 4-5 kisiyi calimlamisti sonra bide kaleciyi calimladi arkaya oynadi giuntinin oldugu yere giunti de sergenin futboluna okadar kendini kaptirmisti ki orda bos kaleye atamadi golüü   ;D
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Anarchy*

ozluyoruzz be coq saglam futbolcuydu