Ana Menü

[UCL 4.Hafta]Beşiktaş:0 - Wolfsburg:3 [03.11.2009] [21:45]

Başlatan CR7, Ekim 30, 2009, 15:39:39

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Tabatada bizim kaleye en yakın oyuncumuz..

enteresan ve saçma bir oyuncu değişikliği oldu
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Fink ten başka doğru düzgün kaleye şut çeken olmadı şaka gibiler ya...
Since 1903

M34

Karşılaşmayı naklen yayınlayan Alman televizyonunun spikeri acı konuştu: "Wolfsburg'un artısı Hakan Arıkan, Beşiktaş defansı bizim için cennet gibi!"

BEŞİKTAŞ- Wolfsburg maçını naklen yayınlayan Alman yayın kuruluşu SKY'ın spikeri Fritz von Thurn und Taxis'ın 90 dakika boyunca yaptığı yorumlar büyük ilgi çekti. İşte usta spikerden inciler:

WOLFSBURG'UNbu gece en büyük artısı Beşiktaş'ın kalesini koruyan Hakan Arıkan!
BEŞİKTAŞ'TAherşey tesadüf üzerine kurulu. Benim oturduğum yerden bir sistemleri gözükmüyor.

BEŞİKTAŞ'IN defansında doğru olan birşey yok. Wolfsburg için Beşiktaş defansı cennet gibi
BEŞİKTAŞtaraftarı inanılmaz bir taraftar, Türkiye'de bile benzeri yok.

ALMANYA'DABielefeld gibi ufak bir kulüpte oynayan Michael Fink'in hayali İstanbul'da gerçek olmuş. 6 sıfırlı bir sözleşmeye imza atmış. Bu parayı ona Bundesliga'da ödeyen bir kulüp yoktu.

BEŞİKTAŞBaşkanı Demirören'in aleyhine yapılan "Yeteeer Demirören" tezahüratı sırasında: "Beşiktaş taraftarı şu an çok heyecanlı. İyi birşey mi; kötü birşey mi söylüyorlar bilmiyorum ama galiba iyi birşey değil!.."

NoPasaran

Alıntı yapılan: M34 - Kasım 04, 2009, 03:38:54
BEŞİKTAŞBaşkanı Demirören'in aleyhine yapılan "Yeteeer Demirören" tezahüratı sırasında: "Beşiktaş taraftarı şu an çok heyecanlı. İyi birşey mi; kötü birşey mi söylüyorlar bilmiyorum ama galiba iyi birşey değil!.."

:ahaha :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Kasım 04, 2009, 02:16:55
Fink ten başka doğru düzgün kaleye şut çeken olmadı şaka gibiler ya...

Bu takımda Ernst oynuyor, o olmazsa Fink oynuyor. Yoksa adam gibi oynayan pek yok (Ferrari'nin çok iyi maçlarıda oluyor)..

Demirören tezahüratlara "bitireceğim sizi" demiş, sen kendini bitir, istifa et artık bıktık senden.

TurkishTank

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Kasım 04, 2009, 08:59:00
Alıntı yapılan: M34 - Kasım 04, 2009, 03:38:54
ayni sey'i ingliz spiker'de soyluyordu...diyoki "takimini hala destekliyolar.." bilmiyoki, baskanina sovuyolar:)

:ahaha :ahaha
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

+18 !

Değerli başkanımızı ve futboldan çok anlayan teknik direktörümüzü Türkiye sınırları içinde görmek bile deli ediyor beni..

Alıştık artık.

Bu işin tekniği taktiği yok TEK YOL İSTİFA!

Topunuz gidin ulan rahat bırakın Beşiktaş'ı!

ZeMaHŞeR

İstanbul'dan az önce geldim... son 38 saatin 24 saati yolda geçti... 90 dakka yağmuruda yedim... Keşke gitmeseydim maça...

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

husoeagle

bu kalitedeki futbolcu topluluğu ile ancak bu kadar olur

Cem Goren

allah belanızı versın bu kadar ruhsuz topcuları nerden buldularda buraya topladılar merak edıyorum almanyadakı oyunla gaza geldık dedık yenerız dedıkı hocamız""wolsburg buyuk takım degıl"" gordunmu hocam wolsburgu sana evınde sut bıle attırmadılar ayıp ya ınsanda bırazcık utanma olur ıbrahımı cıkarıyosun ısmalılı alıyosun resmen kufreder gıbı hala ı.kastan sag bek yaratmaya calısıyorsun allah akıl fıkır versın hocam ne dıoyeyım sana

buyuk baskan sana gelınce artık gıt ya gecenın bı yarısı o sogukta mıdemıze agrılar gıerıyoru kramplar gıorıyoru bunun sorumlusu sensın gıt artık ya onururn gururun haysıyetın serefın varsa s.git artık
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

dikkatimi ceken adamlar dakika 30 hala pas hatasi yapmamislar, yuzde yuz paslar vermisler
biz ise yuzde 55 pas yuzdesindeydik..

biz mi deplasmanda onlar mi belli degil
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

kaleye en cok sut atan adamımız fınk ıse bobo sol acıktan orta yapmaya gıdıyorusa demekkı bı sorun vardır demekkı

ugur kaleye sut cekıyor top daglarda taslarda sabrıyemı ozendı ne hemen eller basta bız sabrıye gulerken basımıza geldı ıste

tabata yıne ıstedı ama basaramadı ama artık yeter tello gırdı ama bos yere gırdı son degısıklıgı hala cozemedım ne amacla yapıldı bır dunya yanlıslık bı araya gelınce boyle hezımet cıkıyor

ernst sen bu kadar etkılıyormuydun bu takımı be...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

yenerr17

takımda iyi oynayan adam göremedim ben yine.biraz ferrari vardı..ya kafayı yicem bu uğur incemanın bu takımda ne işi var?iki metre önüne pas atamıyo adam gerçi kaş da ondan farksız değil.

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Hakan Arıkan kazmasından bi cacık olcağını bekleyen var mı ?
İbrahim Kaş'ın futbolcu olduğuna inanan var mı ?
İbrahim Üzülmez için jübile yapmasın diyen var mı ?
Fink için bu adam iyi çıkar inanıyorum ben diyen var mı ?
Uğur İnceman bu takımda oynaması gerekir diyen var mı ?
Bobo takımda durmak istiyor diyen var mı ?
Tello futbol oynamak istiyor diyen var mı ?

Size soruyorum allah aşkına ?
Hakan Arıkan
İbrahim Kaş
İbrahim Üzülmez
Fink
Uğur İnceman
Nobre
Bobo
Tello

Alayı defolup gitsin..

Gelelim M.D'ye..Sen nasıl bir hocasın allah aşkına ? Bu takıma şut çek çut çek demiyormusun ?
Ulan ilk yarı bitene kadar şutumuz yok varsada 1 tane ancak vardır !!!!!!
Adamlar takır takır şut çekiyor öne geçiyorlar hala şut çekmeye devam ediyorlar !
Takımda en fazla oynamak isteyen en fazla mücadele eden en fazla oynamak isteyen serdar özkan varken sen onu çıkartıp nobreyi alıyorsun.
Mutlak 3 puana ihtiyacın var inönüde oynuyorsun 4 defans 2 ön libero sahaya çıkıyorsun tek forvetsin amacın ne ?
Tabata her ne kadar kötü oynasada pek birşey olmıcağına inansamda kaleye yakın 2 futbolcudan birisi çıkartıyorsun nobreyi alıyorsun.
Ulan çıkartsana uğuru bu kadar mı aklın var senin ya ?

Yine umutlandırıp utandırdınız ya allah hepinizin cezasını versin.Aldığınız milyon dolarlar haram zıkkım olur umarım.

Birde taraftar hakkında birşey söylicem.
Taraftar eski taraftar değil bana göre o eski taraftardan eser yok şimdi.
Bölünür senin için uykular!