Ana Menü

İt Dalası bıttı (utanc gecesı) Basketede sıcradı Fenerbahce-Galatasaray

Başlatan Cem Goren, Ekim 20, 2009, 17:10:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

It dalasına buyrun dunyanın sozde derbılerınden bırıne daha hosgeldınız sadece bızım ulkemızden yayınlanacak derbı oncesı tek dılegımız bol olaylı bol kartlı ve bol sakatlı bır derbı olması

tahmıne gelınce 10yıldır old. gıbı fener kazanır tesenın bıle 3 attıgı bı geseye fener 5bıle atar apdı ıpekcıde oynanan maçta ıkı rengı bozuk takım yıne bırbırıne gırdı bosuna demıyoruz ıt dalası dıye :) harbıden dunya derbısıymıssın be :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Umarım dışarda taraftarlar birbirine girer bütün sezon seyircisiz oynarlar maçlarını..

Ayrıca bol kartlı,tekmelerin havada uçuştuğu,bir kale direğini volkanın bir yerine girdiği bir maç olur..

carsi52

Fenerbahçe yener kimse umutlanmasın özellikle galatasaraylılar yine umutlanıcaklar ama yenilcekler.İddaa'da tek maç oynanırsa en az 10 misli fenere oynamayı düşünüyorum.

Ama İNŞAALLAH berabere biter.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

Alıntı yapılan: carsi52 - Ekim 20, 2009, 17:41:40
Fenerbahçe yener kimse umutlanmasın özellikle galatasaraylılar yine umutlanıcaklar ama yenilcekler.İddaa'da tek maç oynanırsa en az 10 misli fenere oynamayı düşünüyorum.

Ama İNŞAALLAH berabere biter.

ıddaa uyandı tek maç yapmıyor kadıkoye bundan 2sene oncesıne kadar yapıyorlardı ama artık tek maçda yok orandan yok dogru duzgun 1/1 olacak bır maç fener cıddı anlamda farka gıder kımse sasırmasın raykardda bu maçı kaybettıkten sonra kendını basına karsı korumaya gecedursun

gonul ısterkı berabere bıtsın ama zor

CR7

sadece bizim ülkemizde yayınlanmıyor cem yanlışın var
bu maç büyük ihtimalle brezilya'da,ispanya'da yayınlanacak
normal lig maçları bile yayınlanıyormuş ispanyada 3 büyüklerin
hatta fb'nin diyarbakır maçı yayınlanmıştı

maça gelirsek eğer ev sahibi olma avantajı ve defans gücüyle fener bir adım önde
alex faktörü,hücumcularının formda olması sebebiyle de gs önde

zor maç olacak
kim kazanır zor ama bence berabere bitecek bu maç.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

İlk yarı 1 biter mi bilemem.
Fenerin forvetleri pek becerikli değil aslında fark olmayabilir.Fenerin kazanıcağı kesin bana göre ama fark olur 1den 1 olur bilemem.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

beraberlık kımsenın aklına gelmıyor ama o ıhtımal bence bu sefer daha kuvvetlı ama ıste kadıkoy faktoru var...

TurkishTank

fener kazanir ama gonul isterki beraberlik olsun...bol kirimizi kartli :) Hos hakemlerin gecenki macdaki kavga olmadigi surece o kirmizi kartlarida gostercegini sanmiyorum ama neyse...Lugano gene oynuyor...olabilir :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Cem Goren

fanatıkte okudum sımdı aynen soyle yazıyor :Iste Aslanın Derbı Forması seklınde lanse edılen haberde ""taraftar bastırdı yonetım onayladı galatasaray kadıkoyde mor formayla sahaya cıkacak"" eger gercekten boyle olursa fenerın yenme ıstegı bı kat daha artar seyırcı gazıyla mor formalı gese kazansada kaybetsede baya bı makarası olacak bunların

bakalım kım kımı morartacak

keskinli

ring serbest
bakalim boksörlerin performansinda bi gelisme varmi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

carsi52