Ana Menü

TÜRKİYE-Ermenistan 21:00

Başlatan carsi52, Ekim 14, 2009, 19:16:13

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Gruptan çıkamadık diye konuşmıcaz anlamına gelmiyor :)
Bu maç çok önemli..
Avrupa Kupası Elemeleri Grup seçilcek şubat ayında 2.torbadan girmemiz için mutlak yenmemiz lazım hatta fark atmamız lazım aksi taktirde 3.torbadan giricez..

Saldır TÜRKİYEM..
Bölünür senin için uykular!

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

ZeMaHŞeR

Yıllardır milli maç izlemem ama bu akşam izleyeceğim... Stadyuma Azeri bayrağını aldırtmak istemeyen fifa'ya diyecek bir söz bulamıyorum... Yunanistan maçında Güney Kıbrıs bayrağı açılırken ses çıkarmazsanız Türk bayrağına gelince yasaklarsınız...
Ne kafar TÜRK düşmanı varsa hepsinin ALLAH belasını versin...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

IL Capitano

Valla ne yalan söyliyeyim bende en son Ermenistan deplasman macini seyretmistim.
Bizim evde yine tatli rekabet var bugun, siyasetin olmadigi sadece futbol maci var..insallah herkese örnek olur. esim de ermenistanin kaybedecegini dusunuyor ama ben bizi biraz zorlarlar diyorum. 2-1 Turkiye.
Fatih Terimi son kez görmenin zevki icinde olacagim..

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ZeMaHŞeR

Dakika :33

Türkiye 2 - 0 ermenistan

carsi52

2-0 öndeyiz ama yetmez bu bize..

5-6-7-8-9 olsun.

IL Capitano

ikinci sari biraz agirdi, arda buyuluyor, cok klas..tuncay nobre tipkisinin aynisi, bal yapmayan arilar..Ismail pek topla bulusmuyor.

KeePSaKe

kırmızı yemeseydik 2,3 tane daha atardık biterdi bu maç ...
Since 1903

ZeMaHŞeR

Milli Takım yeşil-beyaz mı?

Yeşil - beyaz giyinmişler...
Maçın 6. dakikasında Ankaragücü diye bağırıyorlar...
Bursaspor diye tempo tutuyorlar...
Yetmiyor maçın sonuna doğru "Yıldırım Demirören Yeter" diyerek son noktayı koyuyorlar...
Ne istediklerine karar veremiyorlar...
Canlı yayınlanan bir karşılaşmayı fırsat bilerek, kendilerini ön plana çıkartıyorlar...
Belki onların Milli Takımı yeşil-beyaz olabilir, fakat bizim Milli Takımımız kırmızı-beyaz...

FATİH KAYA / HÜRRİYET

IL Capitano

Yıldırım Demirören Yeter slogani cok anlamsizdi, deli oldum , o sahisin basimiza actigi islere bakin.
kulup formasi, kulup slogani her statta oluyor.

NoPasaran

Seyretmedim maçı..

Pek bir saçma geldi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ZeMaHŞeR

Bende ilk 6 dakikasına baktım... Birde son 10 dakkasına...

Cem Goren

maçı ızlemedım netten sımdı gollere baktım sadece ama bursalılar kasınmıs anlasılan
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ZeMaHŞeR

Herzamanki gibi kaşındılar... Birde kaç gündür çok reklamları oldu tv'de.. akşam nereyi açsam teksax grubu çıktı karşıma...

carsi52

BEŞİKTAŞ sayesinde reklam yaptılar bu kadar gurursuz adi bi insanlar işte.Ankaragücünden başka en fazla 1-2 takım bursayı sever zaten çoğu takım taraftarı sevmiyor.