Ana Menü

TSL 6. Hafta BEŞİKTAŞ - Denizlispor 03 Ekim Cumartesi [20:00]

Başlatan IL Capitano, Ekim 01, 2009, 11:36:59

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pAscAliAnUmut

Gerçekten yazıklar olsun..

O kadar protesto yapıldı o kadar olaylar çıktı da Y.D ve eşi o protestolara alkışlayarak tempo tuttular ya o zaman anlaşıldı o adamın taraftarıda camiayı da ne kadar salladğı..

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Ekim 03, 2009, 22:03:34
Maç bitti...

Tribündeki olaylar hiç yakışmadı...

Geçen sene de takım neden oynamıyor hocam denildi 2 kupa geldi :)

Futbolcuları maç esnasında protesto etmek iyice morallerini bozmuştur

Golden sonra Mustafa Hoca'ya sarılmaları çok güzeldi...

Benimde dikkatimi o sarılma anında M.D'nin hiç tepki vermemesi çekti..

Herkes hocaya koştu sarıldı öptü ama M.D'nin kılı bile kıpırdamadı yahu..

Artık bende M.D'nin içindeki heyecanın yok olduğuna inanıyorum..
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

NoPasaran

Heyecanla alakası yoktu o an..Çok belliydi aslında..

Duygusal bir an yaşadı hoca..

Saçmalamak istemedi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

o ıslıklar tamamen tüm tribünlerin kapalıya yaptığı protestoydu
protesto edilmesi gereken bir başkan yönetim varken onlar bir şey yok gibi bağırmaya devam ediyorlardı
onlar tezahürata başladığında biz ıslıkladık açıkçası yalan söylemeyeceğim
kapalıdaki vefasızlık yapma pankartı da ıslıklandı
locadaki kavga ise küfürleşmeler vs. ile başladı
tamamen yönetim yandaşı adamlardı onlar
ayrıca kapalının beşiktaşım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim seninle ağlarım seninle gülerim seni ıslıklayanın a.....        ..  koyim tamamen terbiyesizlikti.
orada ayrıca sadece rüştüye ıslıklama yapıldı diğerlerine bir şey yoktu
bir de serdar özkan saçma bi biçimde ıslıklandı niye anlamadım
hoca iyi yaptı onu çıkarmakla yoksa çok kötü olabilirdi adam
ayrıca ben bu kadar yüzsüz bir başkan ilk defa görüyorum
adam gülüyor karısı alkış tutuyor ne iştir ya
tabataya sayanlar da bugün görmüştür herhalde tabatayı
o kadar etmese de delgado kadar iyi belki ondan daha iyi bir futbolcu
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ozzy_10_4_ever

ben beşiktaşı satanın a...... k......... diye duydum eğer doğruysa duyduğum kimin neyi sattığını daha çok tartışmalıyız bence!!

KeePSaKe

Kapalı birbirine girmiş ayıp ya dünyanın en büyük taraftarına yakışmıyor böyle kavgalar...
Since 1903

ALONE EAGLE

Dün yazdık aynısı oldu işte . Hala Denizli efendi umutlar vaad ediyor yok 8 hafta sonra nerde olacağımızı göreceğiz diyor, Ne göreceksin hoca belkide BEŞİKTAŞ ı televizyondan izleyeceksin. (İnşallah)     Süper kupada fb ye yenil , ligde gs ye yenil  can düşmanın olmuş ahlak fukarası kayseriye yenil, tarihinin en kötü sezonunu geçiren csk ya yenil bir sürü beraberlik al, ondan sonra denizliyi yensen ne olur yenilsen ne olur, Yenilsinlerde artık radikal değişiklikler olsun. 12 puan geride kalmışız bırakın şampiyonluğu bu takım 6. zor olur. Bu yüzden yensen ne olur yenilsen ne olur. Olacağı söyleyeyim. Mustafa Denizli yine saçma sapan bir kadro ile çıkar maça başlar, oyun yine sıkışır yine 36 lık yusufu oyuna sokar daha yürümeye mecali olmayan yusuf yine topları kaptırıp insanı deli eder sonra belki şansa bir  iki gol atıp kazanırız Mustafa Denizli yine utanmadan çıkıp umutlar vaad eder.      YETER ARTIK YETER hep aynı terane. Erkan Zengin i neden aldın hoca Onur u neden aldın hoca zaten yenilip duruyorsun bırakta bir kez de onlarla yenil ne var yani, yusuf kadar oynamaya hakları yokmu bu adamların. Zaten rezil ettin bizi elaleme. Bütün ruslar dalga geçiyor sayende.....
(SİYAH BEYAZ & ÖLÜM YAŞAM)
(ÇÖRNIY BELIY & UMER JİZN)
    ЧЕМПИОН БЕШИКТАШ
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí ''طεکíκt∂ک''

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsimanisa

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Ekim 04, 2009, 00:21:36
  Utanç gecesiydi sadece. Evet evet utanç gecesi başka açıklaması olamaz. Türkiye'nin sözde takımına en çok destek veren taraftarı Denizlispor maçında tam anlamıyla hayal kırıklığı idi benim için.

Sevginin fazlası Tutkudur, buda bazen ters tepki yapar dedi Bugün NTV de Güntekin Onay, ne güzel bir teşhisti bayıldım.

Sevinmek için sevmedik diye haykıranlar , söylediklerine ters düşercesine kavgalar, yuhalamalar, destek olmamalar gibi akıl almaz olaylara imza attılar yine dün akşam.

Başkanı sevmezsin, Hocayı sevmezsin, Futbolcunu sevmezsin ancak onların üstündeki Formaya saygın vardır, Beşiktaş Başkanlık koltuğuna saygın vardır, eşine çoluğuna çocuğuna saygın vardır hepsinden önce BEŞİKTAŞA saygı vardır. Daha başlar başlamaz Takımı ıslıklayan taraftar utanmadı mı acaba  geçen sene senin bir çok maçını çeviren Rüştü Reçber'i ıslıklarken, utanmadı mı acaba maçtan önce ismi söylenirken Yusuf'a ettiği yuhalamalardan..
Olmaz olsun sizin gibi taraftar...

Söyleyecek çok şey yok, yazıklar olsun yazılar olsun!
@ADMİİN
1- türkiyenin sözde takımına destek veren taraftarı ne demek oluyor !
2- sen beşiktaşın şu an ki durumundan memnunmusun ?

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Bi pankart vardı açtırmadılar 106 yazıyordu başında o pankartta ne yazıyordu bilen var mı ?

Bu arada ben Tabatayı çok beğendim dünkü maçta..
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

maçla ılgılı konusacak bısey bulamadım maçı 2dk gosterıyorlar 10dk trıbunlerı gosterıyor tepkıye gelınce hakettıler ama ortalık fena karıstı lehıne aleyhıne derken trıbunde kavga cıkmayan yer kalmadı neyse bellıydı boyle olacagı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Alıntı yapılan: carsimanisa - Ekim 04, 2009, 08:42:52
Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Ekim 04, 2009, 00:21:36
  Utanç gecesiydi sadece. Evet evet utanç gecesi başka açıklaması olamaz. Türkiye'nin sözde takımına en çok destek veren taraftarı Denizlispor maçında tam anlamıyla hayal kırıklığı idi benim için.

Sevginin fazlası Tutkudur, buda bazen ters tepki yapar dedi Bugün NTV de Güntekin Onay, ne güzel bir teşhisti bayıldım.

Sevinmek için sevmedik diye haykıranlar , söylediklerine ters düşercesine kavgalar, yuhalamalar, destek olmamalar gibi akıl almaz olaylara imza attılar yine dün akşam.

Başkanı sevmezsin, Hocayı sevmezsin, Futbolcunu sevmezsin ancak onların üstündeki Formaya saygın vardır, Beşiktaş Başkanlık koltuğuna saygın vardır, eşine çoluğuna çocuğuna saygın vardır hepsinden önce BEŞİKTAŞA saygı vardır. Daha başlar başlamaz Takımı ıslıklayan taraftar utanmadı mı acaba  geçen sene senin bir çok maçını çeviren Rüştü Reçber'i ıslıklarken, utanmadı mı acaba maçtan önce ismi söylenirken Yusuf'a ettiği yuhalamalardan..
Olmaz olsun sizin gibi taraftar...

Söyleyecek çok şey yok, yazıklar olsun yazılar olsun!
@ADMİİN
1- türkiyenin sözde takımına destek veren taraftarı ne demek oluyor !
2- sen beşiktaşın şu an ki durumundan memnunmusun ?

1- İyi günde Beşiktaşiım sen benim herşeyimsin
Kötü günde küfürler ısılıklar

2- Sportif ve yönetimsel anlamda memnun değilim.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

erdibatmaz

tamam da kimse Beşiktaş'ım benim diye bağırmadı ki... satılmışlar bağırdı o ayrı. ama onlar bağırınca da tribünler ıslıkladı. Oradaki herkes biliyordu tezahürat yapmayı herhalde. bağırmadılar ama. hep tepki oldu.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Cem Goren

forza kapalı kotu dıyenler nopost alıyor bıletler bedava dagıtılıyor alanlar demıroren oley dıyor 2kupanın arkasına saklanıyorlar bır haftada boyle gectı artık yapacak bısey yok herkese rezıl olduk
altın kapılarımız kan oldu tayfun

keskinli

ilk 15 dakika bi canlilik vardi
sonrasi ayni hamam ayni tas
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin