Ana Menü

Carlos son maçına çıkıyor!

Başlatan [KralKartal], Eylül 23, 2009, 12:55:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

İstanbul BŞB. maçını kulübeden izleyen Roberto Carlos ayrılık kararını öne çekti. Brezilyalı yıldız, Asbaşkan Murat Özaydınlı ile görüşerek, "Buradaki işim bitti" dedi. Carlos, Antalyaspor veya G.Birliği maçı sonrası Türkiye'den ayrılacak.

Roberto Carlos, Fenerbahçe'deki son maçına çıkıyor. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı yıldız bu hafta oynanacak olan Antalyaspor, ya da 8. haftadaki Gençlerbirliği maçından sonra takımdan ayrılıyor. Sezon başından bu yana ülkesine dönmek isteyen ve bunu ocak ayı transfer döneminde gerçekleştirme kararı alan 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu bu kararını öne çekerek 1-2 hafta içinde Türkiye'deki macerasına son noktayı koyuyor. Carlos'un kararını öne çekmesinde etken ise Büyükşehir Belediye maçında yedek kulübesinde oturması oldu.

Carlostan bir fayda gördülerse bana biri söylesin :ahaha
gitti paraciklar, gitti carlos...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Alp Erdem

abi öyle deme o dünyanın en iyi sol açığıydı  tabi bu 10 yıl önceydi :D :ahaha

ilhan mansız_melis

Abartma Alp adam bi 5 sene öncesine kadar bence mevkisinde en iyisiydi tabi Deli'den sonra ;D

Konuya gelirsek fener boşuna para verdi Carlos'a hiç bir yarar göremediler ;D Carlos nereye gidecek acaba :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Alp Erdem

ben olsam fenerde kalırım oturarak para kazanırım bu dakkadan sonra kariyerinide geliştiremez

yıllık parasıda fazladır

Guti ORÇ.

Roberto Carlos benim için hep Real Madridli haliyle kalmıştır.Fenerde çok bile zaman geçirdi dönsün Real Madrid'e Zidane gibi çalışsın.Hatta bi ara Carlos'un çocuklarla iyi ilişkileri sebebiyle Real Madrid çocuk takımına antrenör olması muhtemeldi keşke olsa.

[KralKartal]

adam alacagi parayi aldi fenerden :)

Cem Goren

carlos prestıjını bence hala yıtırmedı adı var ve bı cok takımda oynar hala madırdde kalsaydı en azından bu seneye kadar oynardı bıze gelse su an bızde bıle oynar :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Neden öyle diyorsunuz ki keşke bize gelseydi.İsmi yeter carlosun.
Forma satışı ve en önemlisi fenerbahçe ismi öne çıktı.
Dünyanın neresinde olursa olsun dünyanın en iyi sol beki roberto carlos denilcek adama bakıcaklar nerde oynamış fenerbahçe..Buda yeter fenere.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Boyle isim yapmak mi olurmus ?

GS en kral ismi yapti,

RIJKAARD
ELANO
BAROS
KEITA
KEWEL

zamaninda Lincoln fln...

Isim yapmaksa GS daha önde
bizde isim yaptik

NIHATi aldik, avrupada bu manset oldu...