Ana Menü

Hepimiz Torres, Messi ve Alonso mu olacağız? | Ercan Taner

Başlatan CR7, Eylül 12, 2009, 01:49:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Siz hiç Dünya Kupası maçlarını televizyondan izlediniz mi? Ben 10 yaşında 1974
Dünya Kupası ile bu şerefe nail oldum. Müller, Maradona, Rummenige, Cruyf, Kempes

Socrates, Rossi ve bir sürü isim çocukluk kahramanımızdı.. Sonra Cemil Turan, Metin Tekin, Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın, Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Hagi... Ve 2002 Dünya Kupası finalini kaçırışımız...

Hepsi Bosna maçından sonra geride kaldı.. Yine evden izleyeceğiz maçları... Yine Brezilya İtalya, İngiltere veya İspanya kupayı alır diye ahkam keseceğiz konu komşuyla... Kardeşim bu grup ile ikinci bile olamıyorsak biz büyük takım olarak aynaya bakalım mı? Hayır geriye gidiyoruz... PİONTEK ile yaşadığımız futbol devrimini yeniden ortaya koymalıyız... Kimse çıkıp mazeret üretmemeli.. Üretenler varsa eve gitmeliler..

Kaybeden Türkiye... Milyonlarca insan kahroldu..Bağımsızlığını yeni kazanmış, iç savaşta binlerce kayıp vermiş doğru dürüst ligi bile olmayan Bosna'yı yeneme sonra da ah ,vah de..Yine geride kaldık. Turnuva takımı olamıyoruz biz.. Yok 4-4-2, yok 3-5-2, efendim o sakat, bu formsuz ya da bilimsel yorumlar bunların hepsi bol bol konuşulacak.. Peki ilkokul dördüncü sınıfa giden küçük Ali nasıl uyuyacak? Ben cevap vereyim:Üzgün... O, kahramanlarını Dünya Kupası'nda göremeyecek.. Hayranlıkla adını belki de ilk defa duyduğu ülkelerin oyuncularını örnek alacak.

Bu işin duygusal yönü... Hepimizin, Mehmet, Ayşe, Hasan, İsmail diye seyrettiğimiz reklamlar var ya, şimdi ne diyeceğiz? Hepimiz Torres, Messi ve Alonso mu olacağız? Türk futbolu milli düzeyde komaya girmiştir... Bunu düzeltmek, bizi bu duruma düşürenlerin işidir. Sizce düzelebilir mi? Bence Ayşe, Mehmet, Ali, FATİH ve MAHMUT fikirlerini belirtsinler de görelim bakalım...
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)