Ana Menü

Oscar Córdoba

Başlatan bLoodsTat, Kasım 22, 2006, 17:00:30

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

bu adamın degajlarına hastayım.
Bölünür senin için uykular!

carsiköln

Inadina Beşiktaş

mr.eagle

ahh cordoba ahh ne diyebilirim ki gelir mi bi daha senin gibisi gelmez. 1-1 lik maçta uzaktaki arkadaşına atıpta maçı 2-1 kazanmak istedin diye sana şikeci dediler. beraberliğe yatmak istemedin sen beşiktaşın büyüklüğünün farkındaydın ama seni gönderen kücük beyinler beşiktaşı küçülttüler galatasaray karşısında beraberlik ister oldular 2. golü arayana şikeci damgası vurdular. hep kalbimizdesin oscar asla unutulmıcaksın...
seninle ağladık senle güldük biz sevdamız ugruna canlar verdik biz siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞ'LILIK

ilhan mansız_melis

süper bir kaleciydi neden ayrıldı ki takımdan :(
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Senin gibi kaLeci daha buLabiLirmiyiz acaba.
Bölünür senin için uykular!

delgado1008

Alıntı yapılan: carsi52 - Aralık 15, 2006, 18:51:02
bu adamın degajlarına hastayım.
Gerçekten dünyada cordoba gibi degaj kullanan başka bi kaleci yok neden gönderilir böyle bir adam anlamak zor
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

KeePSaKe

adam adrese teslim yapıyordu ya... hatalar yapsada bir o kadar da takımı kurtardı bunları unutmamak gerek
Since 1903

Anarchy*

Bu kaLp seni unutur mu ?

Bircan*

Alıntı yapılan: mr.eagle - Mayıs 23, 2008, 17:22:52
ahh cordoba ahh ne diyebilirim ki gelir mi bi daha senin gibisi gelmez. 1-1 lik maçta uzaktaki arkadaşına atıpta maçı 2-1 kazanmak istedin diye sana şikeci dediler. beraberliğe yatmak istemedin sen beşiktaşın büyüklüğünün farkındaydın ama seni gönderen kücük beyinler beşiktaşı küçülttüler galatasaray karşısında beraberlik ister oldular 2. golü arayana şikeci damgası vurdular. hep kalbimizdesin oscar asla unutulmıcaksın...
kardeşim doğru evet onu unutmayacağız ama o maçta oscar günah keçisi seçildi yani yönetim öyle basit bir şeyden dolayı göndermezdi o başka bir sebepten dolayı gitti kanımca..
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Cem Goren

böyle bir kaleciyi aptalca bi konu yüzünden kaybettik ve böyleside zor gelir daha
bu kalp seni unutmaz
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Simurg

katılıyorum 100. yıl ekibimizi dağıttılar ve o gün bugündür kendimize gelmedik

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

basariisik

beşiktaşın unutlmazlarından bırı...belkıde gelmıs gecmıs en ıyı ve en ılgınc kalecısı...
T9B@$R!

IL Capitano

Bu yaz Colombianin Depotivo Cali takimindan  Milonarios takimina gecti. Dusunun Cordobayla antlasmadan önce Mondragona ön sözlesme imzalatmistik  :)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Öyle böyle değil çok özledim seni ya. "Veliahtım" diyebileceğin biri varsa Güney Amerika'da ucuz yollu gönder bize yeter ya.

Eski futbolcuların arkasından bu şekilde yazmayı sevmiyorum ama bana bunu yazdıran kalecilerimize sevgilerimi yolluyorum.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.