Ana Menü

İspanya Süper Kupası Barça'nın

Başlatan CR7, Ağustos 24, 2009, 13:18:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Barça acımadı: 3-0     
Camp Nou'da oynanan İspanya Süper Kupası rövanş maçında, Barcelona, Athletic Bilbao'yu 3-0 mağlup etti.
Barcelona 3-0 Athletic Bilbao
Goller: Messi (50', 68' pen.) Bojan Krkic (72')(Barcelona)
Stat: Nou Camp, Barselona

İspanya Süper Kupası mücadelesinde, Barcelona, 2-1 kazandığı maçın rövanşında Athletic Bilbao ile karşı karşıya geldi.

Maça ev sahibi ekip Barcelona hızlı başladı. Katalan ekibi ilk yarıda süper yıldızları Lionel Messi, Thierry Henry ve Zlatan Ibrahimovic ile geliştirdiği ataklardan yararlanamazken, Ibra 3 tane çok net gol pozisyonundan yararlanamadı. Athletic Bilbao'da kaleci Iraizoz çok iyi bir ilk yarı çıkarırken, konuk ekip hucumda varlık gösteremedi.

İkinci yarıda ise daha baskılı bir Barcelona vardı. 50. dakikada Ibrahimovic'in pasında topla buluşan Messi, takımını öne geçiren kolü kaydetti. 68'de penaltı kullanan Messi, takımını iki farklı üstünlüğe taşırken, Ibrahimovic'in yerine oyuna giren Bojan Krkic, 72'de kaleciyle dalga geçercesine attığı golle maçın skorunu tayin etti.

Maçı Barcelona 3-0 kazanırken, Katalan ekibi toplamda 5-1'lik üstünlüğü elde etti ve İspanya Süper Kupası'na uzandı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

iLk yarı 0-0 bittiğinde arkadaşLa mesajLaşıyordum ikinci yarı messi aLır sazı eLine dedim 2 tane attı ..

Sonra Krkic girdi oyuna bak bu da goL atacak dedim girer girmez attı :)

ZeMaHŞeR

ilk yarısını izledim gol olmadı :D  ikinci yarıya bakmadım 3 tane gol oldu...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

CR7

Sen izlediğin zaman gol olmuyor zaten abi

hatırlarsan A.Madrid maçını sen izlemiyordun 5 gol olmuştu sen izlemeye başlayınca gol olmamıştı
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ZeMaHŞeR

Bir daha maç izlemeyeceğim zaten  :D  Goller hep ben kapattıktan sonra oluyor....
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

NoPasaran

Messi inanılmaz..

Halen birileri ile karşılaştırılıyor olması komik.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net