Ana Menü

Ümit Özat yine idmanda yere düştü!

Başlatan NoPasaran, Ağustos 13, 2009, 23:27:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Köln'de antrenörlük yapan Ümit Özat, bu akşamki antrenmanda fenalaştı. Alınan bilgiye göre, antrenmanda futbolcularla top oynayan Ümit Özat, bu sırada fenalaşarak yere yığıldı. 10 saniye kadar yerde kalan ve daha sonra kendine gelen Özat'ı futbolcular soyunma odasına götürdüler.

Bilinci açık olduğu kaydedilen Özat'ın, Siegburg'daki özel bir kalp kliniğine götürüldüğü belirtildi. Geçen yıl ağustos ayında FC Köln'ün Karlsruhe'deki lig maçında fenalaşan Özat, bu gelişmeden sonra futbol kariyerine son vermişti.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Alp Erdem

ya aragonese bısey olmuyorduda buna nasıl bısey oluyor anlamıyorum

saldır beşiktaş

Dünyanın en iyi sağ ayaklı sol beki geçmiş olsun.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

saldır beşiktaş

Ne abartması yıllarca sağ ayaklı Ümit Özat'ı bize sol bek diye yutturdular bu konuda dünyada eşi benzeri olmadığı için en iyisi oluyor adam  ;D
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

İbrahim Üzülmez'inde eşi benzeri yok.Oda mı dünyanın en iyisi oluyor ;D

+18 !

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Ağustos 13, 2009, 23:46:48
ümit iyi oyuncu

2 konu yakışır ona :D
:D

Geçmiş olsun kaptan bi daha da oynama şu futbolu umarım artık aklı başına gelir de oynamaz
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

bu iki etti, artik zorlamasin kendini . Buyuk gecmis olsun.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....