Ana Menü

Mourinho:Gay Gibi Soru Soruyorsun

Başlatan carsi52, Temmuz 12, 2009, 00:41:39

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Jose Mourinho, basın toplantısında gazeteciye şok bir yanıt verdi.

Dün bir basın toplantısı düzenleyen Inter'in hocası, kendisine 2 kez "Nasıl bir savunma oyuncusu istiyorsun?" diye soran gazeteciye "Gay gibi soruyorsun. Sarışın, dürüst birini arıyorum" cevabı verip dalga geçti.

HTSPOR'un haberine göre Mourinho, Chelsea'ye giden Ancelotti'yi sevmediğini belirtirken, yıldızları kadrosuna katan Real'den ve Juventus'tan korkmadığını söyledi. Mourinho, maçların 11'e 11 oynandığını ifade edip 30 kişiyle antrenman yapmayı sevmediğini kaydetti.

Ne denir ki şimdi bu adama ;D
Bölünür senin için uykular!

+18 !

eebjk

İnter Teknik direktörü Jose Mourinho, basın toplantısında kendisine soru soran gazeteciye şok bir yanıt verdi.

Milano'da basın toplantısı düzenleyen Inter'in hocası, kendisine 2 kez "Nasıl bir savunma oyuncusu istiyorsun?" diye soran gazeteciye "Gay gibi soruyorsun. Sarışın, dürüst birini arıyorum" cevabı verip dalga geçti. Bu yanıt karşısında salonda buz gibi bir ortam eserken Mourinho hiç bozuntuya vermeden takımla ilgili diğer konuları konuşmaya başladı.

"ANCELOTTİ'Yİ SEVMİYORUM"

Mourinho, Chelsea'ye giden Ancelotti'yi sevmediğini belirtirken, yıldızları kadrosuna katan Real'den ve Juventus'tan korkmadığını söyledi. Mourinho, maçların 11'e 11 oynandığını ifade edip 30 kişiyle antrenman yapmayı sevmediğini kaydetti.
sadece BEŞİKTAŞ

Alp Erdem

carsi52

Alıntı yapılan: eebjk - Temmuz 12, 2009, 15:31:07
İnter Teknik direktörü Jose Mourinho, basın toplantısında kendisine soru soran gazeteciye şok bir yanıt verdi.

Milano'da basın toplantısı düzenleyen Inter'in hocası, kendisine 2 kez "Nasıl bir savunma oyuncusu istiyorsun?" diye soran gazeteciye "Gay gibi soruyorsun. Sarışın, dürüst birini arıyorum" cevabı verip dalga geçti. Bu yanıt karşısında salonda buz gibi bir ortam eserken Mourinho hiç bozuntuya vermeden takımla ilgili diğer konuları konuşmaya başladı.

"ANCELOTTİ'Yİ SEVMİYORUM"

Mourinho, Chelsea'ye giden Ancelotti'yi sevmediğini belirtirken, yıldızları kadrosuna katan Real'den ve Juventus'tan korkmadığını söyledi. Mourinho, maçların 11'e 11 oynandığını ifade edip 30 kişiyle antrenman yapmayı sevmediğini kaydetti.

Aynısı yukarda zaten ;D
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi