Ana Menü

Arda'nın Geleceği Adnan Polat'ın Elinde!

Başlatan [KralKartal], Haziran 24, 2009, 22:32:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Arda'nın Geleceği Adnan Polat'ın Elinde!  Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Arda Turan transferine son noktayı koydu. Başkan Polat, Arda'nın geleceği benim elimde derken Aziz Yıldırım'ın teklifini de şöyle cevaplandırdı:   Mehmet Ali Birand'ın sunduğu "Kanal D Ana Haber Bülteni"ne konuk olan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Arda Turan'a yaptığı teklif hakkında açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Arda Turan'a 15 milyon Euro teklif etmesinin ardından ilk kez konuşan Polat, Arda'nın transferi konusunun o akşamki yemekte kapandığını ve Başkan Yıldırım'a Arda'yı satmayacaklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim için o konu o akşam kapandı. Arda'nın satılmayacağını belirttim. Ama bugün baktımki, gazete ve televizyonlarda ciddi bir şekilde Arda'nın transfer olup olamayacağı konuşuldu. Arda Turan bir süre daha Galatasaray'a hizmet edecek ve benim belirleyeceğim bir Avrupa kulübüne gidecek. Kariyer planlamasını ben yapacağım"

Arda için teklif edilen miktarın oldukça yüksek olduğunu belirten Mehmet Ali Birand'a Adnan Polat şu cevabı verdi:

"Arda Turan bizim sembol olmuş bir oyuncumuz. Haldun Üstünel de bunu geçen akşamki yemekte söyledi. Galatasaray'ın ruhudur Arda... Ruh da parayla satın alınmaz. Galatasaray'ın satılık oyuncusu yoktur."

Başkan Polat sözlerini ise şöyle sonlandırdı:

"Sürprizlerimiz olacak. Daha transfer mevsiminin başındayız. Plandığımız bir şekilde transferlere devam edeceğiz. İhtiyacımız olan 1 ya da 2 oyuncu daha alarak transfer dönemini kapatacağız. Şu an 3-4 ülkede yönetici arkadaşlarımız görüşmelere devam ediyor."

Ne diyim, aciklamalari guzel, RUH para ile satilmaz...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !