Ana Menü

Tuğrul YENİDOĞAN ile röportajimiz..

Başlatan [KralKartal], Haziran 22, 2009, 14:23:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Medyaspor.com sitesinin genel yayin yönetmenligini yapan Besiktasli
Tugrul Yenidogan'a röportaj teklifimizi kirmadigi icin tekrar tesekkür ederiz.
Normalinde sizin sorularinizi yanitlamak isterdi Tugrul yenidogan fakat
yogunlugundan dolayi bu sekilde röportajimizi gerceklestirdik...
Kralkartal.com olarak medyaspor ailesine basarilar dileriz..

1.  Medyaspor.com diye bir haber sitesi kurdunuz, kisa sürede baya bir ilgi gördü. Medyaspor özel haberleride yer almakta, medyaspor.com kimse ulasmadan ilk bu haberlere nasil ulasiyor? Ekibinizin saglam olmasi gerek?

Medyaspor'un kadrosu elbette ki son derece tecrübeli gazetecilerden kurulu. Ekibimiz güçlü olduğu kadar, birbiriyle son derece uyumlu çalışan bir ekip. Hem yazılı basından hem televizyon dünyasından birikimlerimiz var.
Sadece haber açısından değil, yorum açısından da çok farklı olduğumuzu düşünüyorum. Medyaspor'da yayınlanan her yorum, Medyaspor okuyucusu için kaleme alınmış özgün yorumlar.  Gazetelerden ve başka sitelerden kopya edilmiş yorumlar bu adreste yer almıyor.
Ancak "Ağustos'u bekleyin!" diyorum... Ağustos'ta, hiçbir yerde göremeyeceğiniz yenilikleri içeren muhteşem bir Medyaspor ile karşılaşacaksınız... Rakiplerimizi bilmem ama bizler çok çalışıyoruz... Belki onlardan birkaç misli fazla çalışıyoruz... Daha 1 yıllık bir siteyiz... Kendimize güveniyoruz... Bir numara olana kadar çok çalışacağız...

2. Besiktasi gelecek sezonda neler bekliyor, nasil degerlendirirsiniz? Ayrica Sampiyonlar Liginde Besiktasi nerde görebiliriz?
Beşiktaş'ı önümüzdeki sezon neler beklediği, biraz da rakiplerin durumuyla ilgili... Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın en büyük şansı, Galatasaray'da yaşanan sakatlıklardı... Galatasaray güçlü bir kadroya sahip... Bu yıl TD seçimini de çok isabetli yaptılar... Beşiktaş'ın en ciddi rakibinin Galatasaray olduğunu düşünüyorum.
Ancak zihnimden söküp atamadığım bir takım korkular da var.  Bazı konularda adeta bir "Dejavu" yaşandığını hissediyorum...
2003 şampiyonluğunda, 2. Yarı takıma katılan Giunti büyük pay sahibiydi, 2009 şampiyonluğunda 2. Yarı takıma katılan Ernst büyük pay sahibi oldu...
2003 şampiyonluğunda, orta alanda Sergen generallik, Giunti hamallık yapmıştı... 2009 şampiyonluğunda, orta alanda Yusuf generallik, Ernst hamallık yaptı...
2003 şampiyonluğunu takip eden sene Ocak ayında seçim vardı, şampiyon başkan doğal olarak tek liste seçime gitmişti, işler bu seçimin ardından karışmıştı...
2009 şampiyonluğunu takip eden bu sene Ocak ayında seçim var... Büyük ihtimalle Yıldırım Demirören tek liste seçime gidecek...
2003 şampiyonluğunu takip eden sezonda İlhan Mansız'ı satan Beşiktaş, kendi silahını kendi eliyle yok etmişti... Bu sezon Bobo'nun satışı gündemde...
Daha başka benzerlikler de var ama, çok fazla olumsuz konuşmak istemiyorum, onlar bana kalsın...
Şampiyonluğu yakalamak kadar, şampiyonluğu sindirmek ve layıkıyla yaşamak önemlidir... Umarım 2003-2004 sezonundaki hatalardan ders çıkarılmıştır ve bir daha asla yaşanmaz... 11 puan öndeyken çöküş yaşanmaz...
Şampiyonlar ligi sorusuna gelince... Beşiktaş'ın şu andaki kadro yapısı Şampiyonlar liginde başarı yakalamak için yetersizdir.

3. Topuz transferindeki yanlislara baktigimizda, bu konuda en cok hatali veya yanlis yapanlar kim/kimler sizce? Kisaca degerlendirebilirmisiniz?
Topuz transferi artık kapatılması ve üzerinde konuşulmaması gereken bir konudur. Şu kadarını söyleyeyim, Topuz Fenerbahçe'ye transfer olduğu şartlarda ve Fenerbahçe'ye transfer oluş biçimiyle (imza töreni dahil) Beşiktaş'a transfer olsa ortalığı ayağa kaldırır, yönetimi en ağır biçimde eleştirirdim.
Beşiktaş'a alınmadığı için çok mutluyum. Bunu yürekten söylüyorum.

4. Rakiplerimiz transfere hizli basladi, kadrolarina güc katiyorlar. Besiktas ise sessiz. Yakindan taniyan biri olarak size soruyoruz.  Besiktasta transferler nasil yürütülüyor? Transfer komitesi kurulmuyor mu, futbolcu izlenmiyor mu? Yillardir Besiktasin transfer politikasi yanlis. Bunun hakkinda yazilarinizida bekliyoruz...
Beşiktaş'ta transfer politikası yok... Tek kural "parayı veren düdüğü çalar" kuralı... Her şeye başkan karar veriyor.
Ancak bildiğim kadarıyla menajerlerin önerdiği her isim için telefonla da olsa Mustafa hocaya danışıyorlar...
Şu andaki ağırdan alışı da doğru buluyorum... Geçmiş senelerde paralar sokağa saçıldı... Kadroda yer açmadan, yabancı kontenjanını boşaltmadan futbolcu alınması doğru değil...
Bir tek yanlış Nobre sözleşmesinde yapıldı... Çok para ödendi...

5. Besiktas muhalefeti neden sessiz ? Bir ara muhalefet ayaklandi gibiydi, bir iki hafta onlarda yalan oldu..Sorun nedir, borc mu, baska sey mi?
Beşiktaş'ta İKTİDARA RAĞMEN SEÇİM KAZANILMAZ!
Beşiktaş'ın son 50 senesinde, iktidara karşı seçim kazanan tek isim var, o da 1984 senesinde rahmetli Mehmet Üstünkaya'ya karşı seçim kazanan Süleyman SEBA... (O gün çok farklı bir operasyon yapılmıştı...O günün şartları farklıydı... Artık böyle bir şey söz konusu değil...)
Beşiktaş'ta, görevdeki başkan "BIRAKTIĞINI" açıklamadan başka başkan adayı ortaya çıkmaz!
Seba bıraktığını açıkladı...4 Aday çıktı...
Bilgili bıraktığını açıkladı...4 Aday çıktı...
Demirören bıraktığını açıklasa, daha da fazla aday çıkar... Ancak böyle bir durum söz konusu değil... Çok uzun yıllar olmayacak da...
Şunu artık kabul etmek gerekir, Yıldırım Demirören kulübün sadece başkanı değil, artık patronudur da... Hızla da sahibi olma yolunda ilerlemektedir... Beşiktaş'ın mevcut mali durumunun tercümesi budur.
Yıldırım Demirören'den sonra büyük bir olasılıkla oğulları Erdoğan veya Cemal başkan olurlar...

6. Kralkartal.com sitesi olarak size cok tesekkür ederiz. Bizi kirmadiniz taraftarimiza bu röportaj araciligi ile birseyler demek istermisiniz?

Cumhuriyet ilanından sonra Mustafa Kemal'in askeri mektep günlerinden beri en çok ilgi duyduğu iki spor dalının başına Beşiktaş kurucuları getirilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Eskrim Federasyonu Başkanı Fuat Balkan olurken, ilk Güreş Federasyonu Başkalığı ve aynı zamanda Atletizm Federasyonu ikinci başkanlığı görevlerini Ahmet Fetgeri Aşeni üstlenmiştir
Türkiye Cumhuriyeti'ne, onu koruyacak ve kollayacak, sportmen ve sağlıklı bir gençlik yetiştirebilmek amacıyla BJK kulüp tüzüğü yeniden şekillendirilmiştir.
Her 15 günde bir tüm kulüp üyelerinin katıldığı; ilmi, psikoloji, fizyoloji, pedagoji ve ahlaki konular üzerine serbest konferanslar ve münazaralar bizzat kulüp yönetim kurulu tarafından düzenlenmeye başlanmıştır. Tutulan hocaların nezaretinde kulüp üyelerine lisan ve sanat dersleri verilmeye başlanmıştır.
Beşiktaş kulübü, cahilliğe, geri kalmışlığa, bedenen ve zihnen karanlıklara mahkûm edilmeye karşı verilen ve kurulan Cumhuriyetin temellerini güçlendirmeyi amaçlayan o savaşta üzerine düşeni layıkıyla yerine getirmiştir.
Genç Beşiktaş taraftarı, kökeninden alacağı bu güçle Atatürkçülüğün ve Cumhuriyet'in savunucusu olmaya devam etmelidir... Edecektir...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Simurg

Tugrul Yenidogan'a çok teşekkür ederiz.
Güzel bir röportaj olmuş.
Ayrıca sayın adminim sizede teşekkürler :)
Emeğe saygı + rep

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

+18 !

TuğruL Yenidoğan'a bu röportajından doLayı teşekkür ederiz..

KraLkartaL aiLesi oLarak başarıLar diLiyoruz medyaspor'a..

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

T.Y Beşiktaş'ta transfer politikası yok... Tek kural "parayı veren düdüğü çalar" kuralı... Her şeye başkan karar veriyor.

ZATEN BIZI BASKANIN BU CAHILLIGI YAKTI..

T.Y Ancak bildiğim kadarıyla menajerlerin önerdiği her isim için telefonla da olsa Mustafa hocaya danışıyorlar...

IYIKI ARAYIP SORUYOR..LAF OLSUN DIYE ARIYODUR HERHALDE
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Güzel röportaj olmuş..

Özellikle en çokta transfer konusunda bu şekilde düşünen birilerinin olması hoşuma gitti..

Hızlı giden atın boku seyrek düşer derler..

Yavaş ve derinden gidilip yanlışolmayan translerler için aceleci olmaya gerek yok demiş doğru demiş :)

2003 tekji benzerlikliler konusunda tesadüf diyelim :) Yeterki taraftar takıma sırtını dönmesin.Başkanına hocasına sırtını dönmesin..

Teşekkürler
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Haziran 22, 2009, 14:23:33
lsın... [/size]

Genç Beşiktaş taraftarı, kökeninden alacağı bu güçle Atatürkçülüğün ve Cumhuriyet'in savunucusu olmaya devam etmelidir... Edecektir...

[/b]

Bir tek burasını sevdim :)

Ben ne medyaspor'u takip ederim ne de Tuğrul Yenidoğan'ı...
Kendisini zaten hiç sevmem...Daha yazardım ama ceza almak istemiyorum...
Siz uğraşmışsınız...Emeğinize sağlık !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Onun atıp tutmasını,yalan yanlış yazılar yazmasını sevmiyorum abim...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Bircan*

Bu mudur cesurluk, delikanlılık ?
yapmayın Allah aşkına.. kaosa suruklemeye calısıyorlar bızı. Büyük Mustafa'mız bas bas bağırırken imzaya bile gerek yok söz verdiysem tutarım Beşiktaş'tayım diye bu ne ?

http://medyaspor.com/v02/news.aspx?id=27028

İşte bi de hocamızın açıklamasına bakın..:
http://www.karakartal.com/haber/30109/imzaya-bile-gerek-yoktu/?ref=ABM1

Sevmiyorum bu adamı da, sitesini de, alayını da.. yine ceza verin hiç önemli değil.. gidicem zaten siteden. bu herif yüzünden.. ama canınız sağolsn. ! SADECE BÜYÜK BEŞİKTAŞ !
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

+18 !

Biz ne söz verenLer gördük Bircan..

Daha 1 gün öncesi Beşiktaş forması giyen adamında nereye gittiğini gördük..

Boş konuşma sevmiyorsanda kaLabaLık etme..

Her şeye de muhaLefet oLmak değiLdir BeşiktaşLıLık..

Bircan*

Geç artık Sergen geçmelisin bunları..
Beşiktaşlı kardeşinin her yazdığına muhalefet olmak da değildir Beşiktaşlılık.. İyi anladın sen.. İki gün sonra sizin de içiniz acır elbet bu sitenin yazdığı yazılara.. Neyse tamam ben bir şey demiyorum.. Kalabalık da etmicem bu son posttan sonra %90 atılcam da zaten.. Hadi kendine ii bak görüşürüz selametle gidiyorum ben.. ;)

+18 !

Ben sadece yaLnış gördükLerimi yazıyorum bu seni neden bu kadar kasıyorki..

TuğruL Yenidoğan'ın gerçekten çok sıkı bir BeşiktaşLı oLduğunu biLiyorum ve onun gerçekLeri yazmasının bazı kesimLeri rahatsız ettiğini de biLiyorum..

Medyaspor da gerçekten internette en güvendiğim kaynakLardan bir tanesi.. Hangi gazetede,internet sitesinde yaLnış haber çıkmıyorki.. Zaten TuğruL Yenidoğan'ın izLediği yoL yaLnışLarı en aza indirgeyip güveniLir haberLer vermek..

Ben kendisini tanımam ama gerçekten sitesininde kendisininde sıkı takipçisiyim..

Bircan*

Alıntı yapılan: +18 ! - Haziran 24, 2009, 13:46:56
Sen rahatsız oLan kesimdeysen git miLLete abi çek sana biLet versinLer..
Gittikçe daha çok kırıcı konusuyorsun böyle yapma.. O kesimde olan adam Beşiktaş kavgası yapmaz! Bu hakaretleri kullanma lütfen bak..