Ana Menü

Süper Kupa Finali 2 Ağustos 2009 Pazar !

Başlatan Bircan*, Haziran 21, 2009, 17:56:53

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Bahane bunlar hep.Ben taaa kaç saatlik yola geldim.Benimle maça gelebilcek kimse yok ama tek gidicem öyle böyle hiçte bilmediğim bi şehirde yapıcaz bi artistlik tek gitmeye kalkıcam.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

Alıntı yapılan: carsi52 - Temmuz 31, 2009, 15:32:49
Bahane bunlar hep.Ben taaa kaç saatlik yola geldim.Benimle maça gelebilcek kimse yok ama tek gidicem öyle böyle hiçte bilmediğim bi şehirde yapıcaz bi artistlik tek gitmeye kalkıcam.
evet bahane tabı lıderken ibb maçında dahı 20000 kısıyı bulamadık hava guzel saat ıyı gıbı maç.tan sonra eglence gırla olur he olmassada yapcak bısey yok bır gunumuzde oyle habe olsun ne kaybederız
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Kralkartal21

Boş kalmaz dolar eminim ki..
İstanbul'da olup çok çok büyük bir engel yoksa önünde, gitmeyenlere yazıklar olsun..

Ben burdan can atıyorum gitmeye ama salı günü İskenderun'da olmam gerekiyor.. Belki maçı tv'den bile izleyemiyeceğim. :S

Ama eminimki boş kalmaz tribünümüz..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Kralkartal21

Cem Goren

carlos yok yenı transfer sol acık oynayacak onundede ugur olur herhalde

Cem Goren

kalede rustu oynar yuksek ıhtımalle defansta sıvok ferrarı ısmaıl tomana veya ekrem 4lusuyle oynarız gıbıme gelıyor

orta alanda ernst fınk tello holosko olur onlerınde yusuf forvettede nobre olur

Kralkartal21

Kalede Hakan'ın olmasını istiyorum ben..

Cem Goren

1/1 oynadım dayanamadım yıne ıns. sezonu guzel acacagız
SALDIR BESIKTASIM

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Haydi inşallah alırız bu maçı...
Bu arada giden var mı maça ?
Since 1903

Kralkartal21

Cem Goren

zaman gecmek bılmıyor 5bucuk saat kaldı heyecan dorukta
3te3 yapalım kartalım

beckyZWICKY

bi arkadaş fox tv nin kablolu yayından yayın yapacağını söyledi..

uydudan izleyebilecekmiyiz bilgisi olan varmı?? bilen biri bilgilendirirse sevinirim ona göre hazırlık yapayım nerde izleyeceğime dair
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

hepsiyAh

ilhan mansız_melis

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında bügün oynanacak olan Süper Kupa finali, ciddi olarak sorgulanıyor. Özellikle sarı-lacivertliler'in Brezilyalı oyuncusu Alex bu maçı neden Fenerbahçe'nin oynadığını anlayabilmiş değilim.

GAZETEHABERTURK'ün haberine göre, Brezilya'da Espn kanalına konuşan Alex, "Çok tuhaf ama gerçek. Beşiktaş iki kupayıda aldı. Neden bu finalde bizim oynayacağımızı anlayabilmiş değilim. Yine de sezona bir kupayla başlamak önemlidir ve bu maça çıkıp kazanmak için oynayacağız" dedi

-NOBRE'DEN DESTEK GELDİ-

Alex'e, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Nobre'de destek verdi. Yine Espn kanalına açıklamalarda bulunan Nobre, " Böyle bir finalin oynanmaması gerekirdi. Ama Türkiye Futbol Federasyonu'nun zamanlama hatasından dolayı bu maçı oynayacağız. Takım olarak çok geliştiğimize inanıyorum ve karşılaşmayı kazanarak kupayı kaldığracağımızı düşünüyorum" diyerek Süper Kupa ile ilgili olarak eleştirilerde bulundu.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.