Ana Menü

Hurma: Pis bir havuzda yüzerseniz mikrop kapmamanız mümkün değil

Başlatan Simurg, Haziran 14, 2009, 15:55:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Hurma: Pis bir havuzda yüzerseniz mikrop kapmamanız mümkün değil
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, kadrolarına dahil ettikleri Mehmet Topuz'un, karşılığını fazlasıyla alacağı bir sözleşme imzaladığını söylerken, Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma,
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, kadrolarına dahil ettikleri Mehmet Topuz'un, karşılığını fazlasıyla alacağı bir sözleşme imzaladığını söylerken, Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, "Pis bir havuzda yüzerseniz mikrop kapmamanız mümkün değil" dedi.

Mehmet Topuz'un imza töreninden sonra Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ile birlikte FBTV'ye açıklamada bulunan Mosturoğlu, başarılı futbolcunun transferinde önce Kayserispor Kulübü ile prensipte anlaştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
''Sonra Süleyman Hurma ile birlikte bu anlaşmayı kağıda döktük ve ilerleyen günlerde tahmin ediyorum basınla da paylaşacağımız yeni bir model uyguladık. Türkiye'de ilk kez futbolculara ait ekonomik hakların ilk defa değerlendirildiği bir model bu. Ondan sonra hukuki süreci izleyerek Mehmet ile anlaşma sağladık. Temsilcisi de vardı bugün yanında. Talimatlara uygun, tamamen hukuk içerisinde olan bir sözleşme hazırlığı yaparak Mehmet'i camiamıza kazandırdık. Futbolcu, emeğini gereği gibi değerlendireceği ve karşılığını fazlasıyla alacağı bir sözleşme imzaladı. Bu sürecin sonunda bana göre kendisi de mutlu. Kayserispor da, Fenerbahçe de karlı çıktı. Çok önemli bir futbolcu transfer edildi. Futbol Federasyonu ve FIFA talimatları doğrultusunda bu transferi tamamladık.''

-HURMA: ''TRANSFER YAPILIŞ ŞEKİLLERİNİN DEĞİŞECEĞİNE İNANIYORUM''-
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ise, transferin hem kendilerine, hem de Fenerbahçe Kulübü ve Mehmet Topuz'a hayırlı olmasını dileyerek, şu ifadeleri kullandı:
''Bu transfer Türkiye'nin gündemini fazlasıyla meşgul etti. Üzülerek söylemeliyim ki, çirkin bir şekilde meşgul etti. İnanılmaz bir bilgi kirliliği oldu. Bütün bunlar olurken, biz prensiplerimizi ve konumumuzu korumaya çalıştık. Başından beri bunu söyledik. Biz Fenerbahçe Kulübü'ne bir söz verdik. Bu sözün arkasında durmak zorundaydık. Beşiktaş Kulübü'ne karşı bir durumumuz yok, suçumuz yok. Ancak onların kullandığı yol ve yöntem bize göre çok doğru olmadı. Bu transferle birlikte Türk futbolunda birçok şeyin değişeceğine inanıyorum. Transfer yapılış şekillerinin değişeceğine inanıyorum. Bir takım insanların davranış biçimlerinin değişeceğine inanıyorum.''

Hurma, sözlerini şöyle tamamladı:
''Umut ediyorum ki kamuoyuna yansımış olan bu olumsuzluk önümüzdeki dönemde olumlu bir duruma döner. En çok üzüldüğüm şey, ne olduğu belirsiz insanların çıkıp, bu konularda yorum yapması ve bu yorumların da ülke gündemini meşgul edecek hale gelmesi. Gazetelerimizde manşet olarak yer alması. Umut ediyorum ki önümüzdeki dönemlerinde daha medeni, olgun ve çağdaş bir transfer anlayışını hep birlikte benimseriz. Çünkü futbol ailesi bizsek, bu aileyi kirletmememiz lazım. Kirlenirsek, hepimiz kirli oluyoruz. Pis bir havuzda yüzerseniz mikrop kapmamanız mümkün değil. Bu transferin bir milat olmasını umuyorum.''

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Alp Erdem

carsi52

Bölünür senin için uykular!

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Bölünür senin için uykular!