Ana Menü

Virus

Başlatan IL Capitano, Haziran 09, 2009, 14:17:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Admin arkadaslar,

Evden veya isyerinden ben www.kralkartal.com/forum adli forumun adresi girdigim anda arka arkaya virusler geliyor, tabii anti-virus programi oldugu icin bloke ediliyor , bende baskasinada bu oluyor mu?

simdi girdigimde gelen  virusler 2 kere "bloodhound" , 2 kere "trojan horse"
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Ben de öyle bir sorun olmuyor abi
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Anlamadim bende.... ama olabilirde...

bakmak lazim...Ahmet abide bu sekilde sikayette bulunmustu..
ondada baska virus veriyormus...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

IL Capitano

Foruma giris yapmadan sadece sayfayi acmam bile yeterli oluyor, aninda antivirus programi aciliyor ve ne biliyim bilgisayarin trojan tarafindan "attack" oldu filan yaziyor, isyerindede ayni olay olunca bir baslik acayim dedim.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

erdibatmaz

bende de oluyor...
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Batuhan

bende de başladı

bende avira kurulu,chartse.cn/s/pdf.php bu adresten virüs geliyor,sanırım kralkartal üzerinden çünkü kralkartala tıkladığımda çıkıyor bu
Koca hestiy aya bedenem ?

Bircan*

bende yok öyle bi sorun .s
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Simurg

aynı sorun bende de var :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Cem Goren

bendede oldu bugun ılk defa
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

2 günden beri bendede oluyor ama bende neden oluyo diye soruyodum şimdi ortaya çıktı :D
Bölünür senin için uykular!

Bircan*

bnde niye olmuyor :D :D
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

ilhan mansız_melis

olursa napıcaz peki biri onu da yazsın :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

Böyle bir sorun değilde alıntı yapamıyorum ben alıntı bölümüne tıkladıktan sonra yükleniyor diyor öyle kalıyor.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Bircan*

aynı sorun bende de var saldır beşiktaş

carsi52

Evet o sorun bendede var ;D

Yeşil renkkk Yükleniyor...
Bölünür senin için uykular!