Ana Menü

Kurtlar Vadisi Gladio

Başlatan Batuhan, Haziran 04, 2009, 20:58:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Batuhan

reklamı çıktı şimdi show'da
merakla bekliyoruz
Koca hestiy aya bedenem ?

[KralKartal]

Kurtlar Vadisi, Gladio'yu ifşa edecekPana Film imzalı "Kurtlar Vadisi Gladio", yakın tarihin sırlarını açığa çıkaracak... Dizi yapımcıları Muro'dan sonra İskender'e de bir sinema filmi çekecek.

Pana Film'in çektiği "Kurtlar Vadisi Gladio"nun, Türkiye'nin yakın tarihini etkileyen büyük sırları deşifre edeceği iddia ediliyor.

İşte "Kurtlar Vadisi Gladio" ile beyaz perdeye taşınacak olan tarihi olaylardan bazıları:

"Cumhurbaşkanı Özal, Musul ve Kerkük'e girecek diye mi zehirlendi?

Cem Ersever gladionun hangi gerçeğini öğrendiği için öldürüldü?

Kim Washignton'dan gelen telefonla darbe girişiminden vazgeçti?

Apo suikastını gladio nasıl önledi?

28 Şubat süreci bin yıl sürecekken beş yılda nasıl sona erdi?"

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Guti ORÇ.

itü sözlükten alıntı

Alıntı Yapşaka olmasını umduğum yeni kurtlar vadisi filmi. 

pana filmciler gladio hakkında bir şey biliyorlarsa gidip yargıya anlatsınlar, böyle ciddiyeti olmayan filmlerle izleyenlerin beynini yıkamasınlar. sonra hangisi gerçek, hangisi fantezi birbirine giriyor, anlattığınız her şeye inanmaya meyilli halkın herhangi bir şey hakkında düşünmeye başlamasını imkansız hale getiriyorsunuz.

zaten haddimiz olmadığı için milletçe araştıramadığımız, gladio ile bağlantısı olduğu düşünülen maraş katliamı, mayıs 77 olayları gibi çok ciddi hadiseler var. ve bu olaylarda ölen insanlar diziye birkaç bölümlüğüne girmiş figüranlar değil. gerçek insanlar. ama siz bu tarz yapımlarda üç beş tane gudik soru sorup, bu sorulara kendinizce cevap verirseniz halk da sizin verdiğiniz cevaba kayıtsız şartsız inanır, gerçekten sorulması gereken soruları sormaktan vazgeçer. siz de o "gerçek" insanların katillerini aklamış, paklamış, saklamış durumuna düşersiniz.

lütfen böyle bir film yapılmasın. gerçek oluşumların, gerçek olayların bu tarz yapımlarda yer alması da süratle yasaklansın.

[KralKartal]

adi ustunde FILM....

nedense bu millet herseyi ciddiye aliyorsa suc kimin, CAKIRIN ölmesine 3 gün yas tutanlari biliyoruz..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

pAscAliAnUmut

Filme gittim gerçekten çok güzel olmuş. Özellikle müziklerine bittim  :)

Sonu hakkaten çok şaşırtıcı anlatmayayım da gideceklerin hevesini kaçırmayayyım  :P
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

carsi52

Bayramın 2.veya 3.günü gidicem.Giden herkez beğenmiş gerçekten :)
Bölünür senin için uykular!

carsi52

Televizyon dünyası bölümünde benim açtığım konu var.Birisinden birisi oraya aktarılsa daha iyi olur :D

Bu arada dün gittim izledim çok beğendim müthiş bir film olmuş.Tavsiye ederim herkeze.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

gıdecektım aslında ama halam gıtmıs ben sana ne old. anlatayım hem bılındık seyler bızım 5-10yıl once haberını yaptıgımız seylerı fılm olarak yapmıslar dedı zaten yarısında cıkmıs oda :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun