Ana Menü

Karagümrük amatörde

Başlatan saldır beşiktaş, Mayıs 26, 2009, 22:25:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Fatih Karagümrük, TFF 3. Lig'de tutunamayarak, İstanbul Amatör Kümesi'ne düştü.

Toplam 6 kez mücadele ettiği Birinci Lig'den en son 1983-1984 sezonunda düşen ve geçen sezon 3 yıldır mücadele ettiği TFF 2. Lig'e veda eden Fatih Karagümrük, TFF 3. Lig'de bugün Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile yaptığı son hafta karşılaşmasını kazanmasına karşın, ligde kalmayı başaramadı.

Geçen hafta Yalovaspor ile yaptığı karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 9 futbolcusuna 5'er maçlık ceza verilen kırmızılı-siyahlılar, Anadolu Üsküdar 1908 Spor'u 2-1 yenmesine karşın, 8 takımlı 1. Klasman Grubu'nda 34 puanla 7. sırada yer alarak, aynı puanla son sırada bulunan Orhangazi Gençlerbirliği ile birlikte lige veda etti.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

sercAn1903

hadi yaa.daha bugün minübüste gelirken aklıma geldi acaba ne oldu karagümrük diye şimdide bunu gördüm. üzüldüm gerçekten.

Kardeş Karagümrük elbet bir gün dönecek..
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !