Ana Menü

Cannavaro ödüle doymuyor

Başlatan 2 dia 2 muerto, Ocak 31, 2007, 09:39:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

Dünyada ilk kez bir savunmacı olarak FIFA Yılın Futbolcusu ile Avrupa'da Yılın Futbolcusu ödülüne layık görülen Fabio Cannavaro, ülkesinde de yılın en iyisi seçildi.

İtalyan futbolcu Fabio Cannavaro, 3 ay içerisinde 3. ödülünü ülkesinde aldı. 33 yaşındaki Cannavaro, İtalyan Futbolcular Birliği tarafından İtalya'da yılın oyuncusu seçildi.

Ödül töreninde Cannavaro'nun yanı sıra İtalya Milli Takımı'nın kalecisi Juventuslu Gianluigi Buffon, en iyi kaleci seçilirken, Luca Toni ise en iyi golcü ödülüne layık görüldü. Toni, geçen sezonu 31 golle kapatmıştı. AS Roma'dan 23 yaşındaki orta alan oyuncusu Daniele De Rossi de en iyi genç futbolcu ödülünü aldı.     

Diğer kategorilerde, AC Milan'ın orta alan oyuncusu Kaka, Cagliari'nin forveti David Suazo ile en iyi yabancı futbolcu ödülünü paylaşırken, Luciano Spalletti de Roma'yı yeniden Serie A'da şampiyonluk mücadelesinin içine dahil ettiği için en iyi teknik direktör unvanını kazandı.

Unforgiven

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

CHEm !

çok sağlam defans
hak ediyor
Allah kitap Beşiktaş

küçük kartal

doru saglam baya alnının teriyle topluyo odulleri