Ana Menü

Terimin evlatları...

Başlatan saldır beşiktaş, Nisan 15, 2009, 17:53:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Kendi kendinize yarattığınız dünya derbisi yalanına sizler de inanmaya mı başlamıştınız yoksa?

Siz şaşırdınız mı? Ben hiç şaşırmadım...

Ben hiç ama hiç şaşırmadım, çünkü...

· Milli takımda Terim'in yarattığı büyük (!) kaptan Belezoğlu o hareketi çektikten sonra benim ülkemin kaptanı olmaya devam etmedi mi?

· Lugano gibi bir adam her maç ortaya çıkıp hakemlere her türlü el kol hareketini yapıp, rakiplerine öldüresiye girdiği zaman gözlerine perde inen sizler değil miydiniz?

· Sabri gibi cahilliğin alt sınırında gezinen bir oyuncuyu sizler bağrınıza basıp, rakip tribünlere küfür ettirmediniz mi?

· Milli maçlara oyuncuları savaşa hazırlar gibi hazırladıktan sonra daha maçın ilk saniyesinde rakip oyunculara deli dana gibi girip penaltı yaptıran Alpay'ı sizler kahraman yapmadınız mı?

· Volkan gibi ilkokuldaki ahlak dersinden bile sınıfta kalacak bir adamı sizler baş tacı yapmadınız mı?

· Doping almış, şike yaptığı kesinleşmiş oyuncular milli takımda benim güzel ülkemi temsil ederken sizler nerdeydiniz?

· Hagi gibi bir adam çıkıp maçın içinde hakemi dövdükten sonra, onun kadar profesyonel oyuncu da Türkiye'ye gelmedi diyen sizler değil miydiniz?

· Hakemin yüzüne bir şişe suyu boca eden Roberto Carlos için, vay be ne kısmetsizlik deyip sizler geçiştirmediniz mi?

· Futbolumuza bile dini alet Bülent Uygun'u sizler manşet yapmadınız mı?

· Ben bu işi artık öğrendim, bundan sonra masa başında şampiyon olacağız diyen Aziz Yıldırım'ı sizler büyük başkan ilan etmeniz mi?

· Dünya umurunda olmayan hiphop'çu Colin Kazım bile ağzından salyalar akacak seviyeye geldiyse, onun manevi babası Terim neler yapıyor diye bir kere düşündünüz mü?

· Teşvik primlerinin, şikelerin paraları alan oyuncular tarafından itiraf edilmesine rağmen bu adamlar da ne saçmalıyor diyen sizler değil miydiniz?

· Rakip oyuncuyu tekme at diyen milli takımımızın hocasını büyük hoca ilan eden sizler değil misiniz?

· Yurt dışında bizi yıllardır başarıyla temsil eden ender oyunculardan önceleri Nihat'ı (bir yerden sonra oynatmak zorunda kaldı) sonra da Fatih Tekke'yi sırf kendine biat etmiyor diye milli formadan uzaklaştıran Terim'i sizler alkışlamadınız mı?

· Alınacak kötü bir sonucun ertesinde sırf tepkilerden korktuğundan bugün sizlerin de kabul ettiği gecekondu bile sayılamayacak Ali Sami Yen'de tüm Avrupa'nın gözünün üzerinde olduğu maçı oynatan Terim'e niye dur diyecek cesaretiniz yoktu?

· Kendi canları yandı diye Türk futboluna gelmiş en cesur, dürüst ve gördüğünü çalan hakemi Ali Aydın çıtır çıtır yenilirken nerdeydiniz?

· Şifo Mehmet gibi futbolculuk kariyerinde kırmızı kart görmemiş, dünyanın hayranlıkla izlediği jübilesindeki tüm geliri bağışlayan bir adama İsviçre maçının rezilliğin faturası çıkartılırken sizler neredeydiniz?

Kendi kendinize yarattığınız dünya derbisi yalanına sizler de inanmaya mı başlamıştınız yoksa? Arda'nın attığı o tokat aslında sadece Semih'in suratında patlamadı, Lugano o kafayı Emre'ye vurdu sanıyorsanız yanılıyorsunuz, Volkan üreme organını Galatasaray seyircine doğru tutmadı aslında ya da Sabri yerde yatan oyuncunun üstüne değil yukarıda rezillikleri besleyen herkesin üzerine bastı. O tokatı sizler yediniz, o kafayı da sizler hak ettiniz.

Siz hak ettiniz çünkü siz hepiniz Terim'in evlatlarısınız. Siz bu rezillikler ile besleniyor, bununla yatıp bununla kalkıyorsunuz. Her tercihe saygı duymak lazım ama ben sizler gibi Terim'in evladı olamam. Ben "Spor dostluk ve kardeşliktir" ; "Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda AHLAKLI olanını severim" diyen bir kurucusu olan bir ülkenin çocuğuyum.

Lütfen benden ve benim gibi düşünenlerden uzak durun siz ey Terim'in evlatları!

ERAY ERDAL : KARAKARTAL.COM
:alkis
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

keskinli

cok güzel yazmis,yüregine saglik eray erdal
bu yasanan olaylardan sonra fatih terimin en azindan bi süre kavga eden "namillileri" kadro disi etmeli,ama ondan böyle bi davranis beklemek yanlis olur
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Catak

fatih terim varken o (TERBİYELİ!) (AHLAKLI!) adamlar milli takımda bizi ve ülkemizi rezil pardon temsil etmeye davam ediceklerdir.
ÇATAK

+18 !

çok güzeL yazıLmış..

kaLemine sağLık eray erdaL..

[KralKartal]

Guzel yazi ve yaziyi bu nedenle www.kralkartal.com/blog sitesine ekledim (izinsiz)

yok eklenmesin diyorsan kaldiririz sorun degil.

Eline yuregine saglik

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Nisan 16, 2009, 14:58:40
Guzel yazi ve yaziyi bu nedenle www.kralkartal.com/blog[/] sitesine ekledim (izinsiz)

yok eklenmesin diyorsan kaldiririz sorun degil.

Eline yuregine saglik

çok iyi yaptın abi