Ana Menü

Adnan Polat'tan derbi sonrası açıklama

Başlatan lambkuzu, Nisan 13, 2009, 03:19:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lambkuzu

Adnan Polat, 0-0 bitirdikleri Fenerbahçe derbisindeki hakem yönetimine tepki gösterdi.

Adnan Polat, 0-0 bitirdikleri Fenerbahçe derbisindeki hakem yönetimine tepki gösterdi. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adnan Polat, özellikle karşılaşmasının hakem üçlüsüne tepkide bulunarak, ''İki takım sabaha kadar oynasalar, bu hakem üçlüsü maçı berabere bitirecekti'' dedi.

Yaşanan durumun bir ''tezgah'' olduğunu ileri süren Polat, şunları kaydetti:

''Tamamıyla çok güzel bir tezgah ortaya konmuş. İki takım da ligden düşürüldü. Yetkilileri tebrik ediyorum. İkinci yarı başladığından beri senaryo gayet güzel uygulandı. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi Türkiye'nin iki önemli takımı devre dışı bırakılmaya çalışılıyor ve başarılı da oluyorlar bana göre.''

Polat, karşılaşmanın son anlarında yaşanan ve 4 oyuncunun kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığı gerginliğin sorulması üzerine, ''O gerginliği kim yarattı, ona bakmak lazım. Televizyondan izlenince açık açık görülüyor'' diye konuştu. Diğer yandan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, maçın ardından herhangi bir açıklamada bulunmadan stattan ayrıldılar.
Kaynak: Anadolu Ajansı
:cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry

Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

NoPasaran

Bırak Polat allah aşkına..

Takımın top oynuyoprduda hakemmi engelledi. Dakika 93 te olmuş olayları konu alıyorlar saçma saçma..

Galatasaray yada Fenerbahçe nin bir tane gol pozisyonu yok doğru dürüst çıkmıuşsınız konuşuyorsunuz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

carlito1903

Kudurdular kudurdular, bu daha başlangıç sezon sonuna doğru iyice azarlar Allahsızlar.

Utanmadan bir de Fener'i de yanına alarak konuşuyor, bizi tek hedef haline getirmeye çalışıyorlar.

Ortada bi tezgah varsa senden ala tezgahtar bulunmaz sayın Polat sen iyi bilirsin bu işleri, ama sabredin alayınızı ipe dizecez şampiyon olup.

+18 !

çok döneksiniz !

nerde ezeLi rekabet,nerde birbirinizi yiyen tavırLarınız,nerde havLamaLarınız ?

yakışır size eşcinseL bir birLikteLik yakında soyunursunuz pLayboya beraber

BJK_Kübra

Ne şerefsizsiniz siz hepiniz ya biri çıkar herzaman onlardan yana olan hakemleri bizden yanaymış gibi göstermeye çalışır, biri çıkar yok hakemler maçı berabere bitirmeye çalıştı başardı felan siz gol attınızda sayılmadı mı ne konuşuyosun lan! Sahada oyuncularınız birbirine girsin sen çık fenerle ikimizide düşürmeye çalışıyolar felan.. Allah aşkına biraz gerçekçi olun bırakın yalanı dolanı..İkinizde berbatsınız bu sene işte! Hakemler bile ne yaparsa yapsın yetmiyo sizin çirkefliklerinizde yetmiyo..!! Çok kötüsünüz bu sene istediğiniz kadar konuşun bu sene şampiyon olamıcaksınız... Hakkımızla şerefimizle bu sene şampiyon biziz..!
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

keskinli

türk futboluna cirkefligi monte edenlerin en basinda sen gelirsin rezil adnan!simdi cikipta utanmadan kötü gidisatin sebeplerini baska yerde ariyorsun,hemde kanli bicakli oldugun rakibinide yanina almaya calisiyorsun!
rezilsin ulan rezil!gese taraftari senden utaniyordur,tabiiki birazcik sagduyusu olanlar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

yok artık polat bu kadarda serefsiz olmassın tahmin etmiştim ama yok be kardeşim sen baya serefsizsin ayıp ayıp 93 dk top oynama sadece bir pozisyona gir sonra ona buna bok at ayıp ayıp adama gulerle
altın kapılarımız kan oldu tayfun

saldır beşiktaş

Zoruna mı gitti it yavrusu BEŞİKTAŞ'ın şampiyon olacak olması...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Çok iğrenç şerefsiz adi bi insan bu ya..
Deli oldum dün gece konuşmasını dinlerken.
Yüzsüz köpekler !
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

hala konusuyorsun dimi madem bunlar komploydu yatsaydınız biriniz birinize 90da yeseydiniz golude devam etseydi sansınız
gecn bunları polat efendi
altın kapılarımız kan oldu tayfun