Ana Menü

dikkat yardım lütfen bakın çok önemli

Başlatan URFALııı, Nisan 06, 2009, 17:59:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

URFALııı

bursa/emek den ümit burda yardıma muhtaç bir aile war ailenin reisi astım hastası çalışamıo 22 yaşında bir kzı 6 yaşından buyana gözleri görmüyo we şimdi askarlık çagında bi genç arkdaşımız da aynı hastalıga yakalanmış göz damarları eriyor we bunun tedavisi yok ailenin bir geliriyok yardımlar sayasinde geçiniolar bu arkadaş çoook koyu bir beşiktaşlı bir kardeşimiz..evin her tarafı bjk anblemi ve kartal resımlerıyle dolu..onları gorunce aklımıza çarsı geldı..beyler aılenın gecımı ıcın carsı ıcınde bir yardım toplamanızı rica ederiz...biz osmangazi lisesi 11 B sınıfı olarak bunu sızden rıca edıyoruz..bız yardım ettık ama yeterlı degil eger sizde katkıda bulunursanız cok sevınecegız...kimin gonlunden ne koparsa çoook önemli
irtibat için:0542 273 19 26 : 0538 203 07 13 ve osmangazi lisesi 11 b sınıfı..... bursa/emek osmangazi beyler lütfen yardımlarınızı bekliyoruz....

keskinli

biz carsi grubunun sitesi degiliz
carsiya ulasmak icin forzabesiktas sitesine üye olmak gerekiyor
forzaya üyelik kolay olmadigi icin,hem buraya hem forzaya yazan arkadaslarimiz konuyu oraya tasiyabilirler
ayrica bizde elimizden gelen yardimi yapariz insaallah ama kabul edersinki her yazilana inanmak zordur.valiligin veya kaymakamligin bu konuda resmi yardim hesabi yokmu?
varsa böyle bi kampany[kufur otomatik degistirilmistir]onuyu anasayfaya tasiriz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin