Ana Menü

Villa'nın gözü Raul'ün rekorunda

Başlatan Guti ORÇ., Mart 26, 2009, 20:24:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Guti ORÇ.

Valencia'nın golcüsü David Villa, başarılı grafiğini milli takımda da sürdürüyor. İspanya'nın Avrupa Şampiyonu olmasında attığı gollerle önemli payı bulunan Villa'nın milli takım forması altında toplam 25 golü bulunuyor. Son 6 milli maçta da gol atan Villa, amacının Real Madrid'li Raul'e ait 44 gollük rekoru kırmak olduğunu söyledi.
Villa, "Raul'ün rekoruna hala çok uzağım. Ancak son milli maçlarda sürekli gol atıyorum. Bu grafiği sürdürmem halinde, rekoru kırabilirim" ifadelerini kullandı.

Başarılı golcü, hafif sakatlığının Türkiye karşısında forma giymesine engel olmayacağını da söyledi.
15 gün dinlendikten sonra milli takımla birlikte çalışmalara başladığını hatırlatan Villa, "Antrenmanlar sayesinde güvenim geri geldi. Dizim hızla iyileşiyor. Türkiye karşısında sahaya çıkıp, takımıma yardım edebileceğimi düşünüyorum" diye konuştu.
Son iki eleme grubundan play-off sonucu çıktıklarının altını çizen Villa, aynı sıkıntıyı yeniden yaşamamak için, ay-yıldızlılar karşısında iki maçta 6 puan almaları gerektiğini belirtti.

Dede efendi alsaydı milli takıma daha ne goller atardı Raul...

carsi52

Bu gidişlede kırar gibime geliyor.
Bölünür senin için uykular!

CR7

ya şu İstanbul'da görmeyi en çok istediğim ve de göreceğim 3-4 futbolcudan(Casillas-Xavi-David Silva-David Villa-Torres) 1'i
umarım rekoru kırar
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)