Ana Menü

Riquelme: Maradona varsa ben yokum

Başlatan carsi52, Mart 13, 2009, 19:46:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Arjantin Milli Takımı'nın İskoçya ve Fransa ile oynadığı özel maçlarda kadroya alınmayan Riquelme, teknik direktör Maradona görevde olduğu sürece milli formayı giymeyeceğini açıkladı.

Arjantin'in yeni teknik direktörü Maradona, Juan Roman Riquelme'ye takımın başındaki ilk iki maçında milli formayı vermedi.

Maradona'nın Riquelme'yi sahada yeterince mücadele etmediği yolunda medyada eleştirmesi, bardağı taşıran son damla oldu.

Boca Juniors forması giyen başarılı orta saha oyuncusu, Maradona takımın başında olduğu sürece milli formayı giymeyeceğini açıkladı.
Haberin devamı ↓reklam

Riquelme, "Milli Takım benim için bitti. Oyun stilimi televizyondan eleştiren biriyle çalışamam. 2010 Dünya Kupası'nı evimde izleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Maradona ise Riquelme'nin aldığı karar için, "Böyle bir oyuncunun takımımda oynamak istememesi üzücü. Ancak oturup ağlayacak halim de yok" diye konuştu.

Avrupa'da Barcelona ve Villarreal formaları giydikten sonra ülkesine dönen Riquelme, milli formayı giydiği 50 karşılaşmada 17 gol atmıştı.

Riquelme, 2006 Dünya Kupası'ndaki performansına yönelik eleştiriler nedeniyle milli takımda bir daha oynamayacağını açıklamış ancak 1 yıl sonra fikrini değiştirmişti.
Bölünür senin için uykular!

CR7

riquelme'siz arjantin ne yapar şimdi
riquelme kendini ne zannediyorsa artık
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Guti ORÇ.

riquelmeyi görmek isterim milli takımda ama o olmazsa arjantin de bitmez yani...

ilhan mansız_melis

Riquelme kendini çok önemsiyor anlaşılan sanki Arjantin onsuz hiçbişey yapamayacak hey Allah'ım ya
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Riquelme oynasa milli takımda süper olur aslında ama anlaşamıyorlarsa yapacak birşey yok.
Since 1903

[KralKartal]

Bu Riquelmeyi Besiktasta gormek istiyorum !!!

Delgado Yusuf yerine tek adam Riquelme
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Alp Erdem

Riquelme arjantin için önemli bir oyuncu olmazsa da arjantinde bir şeyler değişmez