Ana Menü

Yusuf Tunaoglu?

Başlatan djinonu, Mart 02, 2009, 19:36:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djinonu

arkadaslar zamaninda besiktasin cok iyi bir forveti var imis babam bana anlatirdi
benim babam dogustan kartal degil
tuttugu ilk takim a.gücü gayet normal...aslinda babam pek futbol izlemezmis tiyatroya sinemaya pek fazla merak gösterirmis...ve yalniz kaldigi icin kendi cep harcligini cikarmak icin tomiks alir okur kârina satarmis
günün birinde arkadaslari benim amca dediklerim kisiler babamla görüsüp birseyler yapalim demisler...babamda tamam siz sinema sirasina gidin ben sunlari satip size katilirim demis...
amcalarimda sagolsun sinema bileti alacaklarina ankaragücü besiktas macina bilet almis...
babam bunu ögrenince güzel bir kalaylamis ama sonucta maca gitmisler hehe:)
neyse babam orada besiktasin futbolcusu yusuf tunaoglunu izlemis ve o günden itibaren besiktasli olmus
dogustan degil ama yinede bana olan borcunu ödemis dedemden miras alamamis ama can sagligi babam babasiz büyüdügü icin buda pek gerceklesemezmis...

buda yusuf tunaogluna ait olan bir olay...

baskalarinin bildigi birseyler var ise sevincle ögrenmek isterim:)

keskinli

maalesef erken yasta vefat etti
besiktasin en yetenekli sporcularindandi
http://tr.wikipedia.org/wiki/Yusuf_Tunao%C4%9Flu
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Adriano

Beşiktaş tarihi kitapında okumuştum ilgiyle. Muhteşem bi' sol ayağı varmış.
Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam çok yüksek bi ücret önermiş İngiltere'den bir takım.
Üstelik Beşiktaş'tan aldığının bilmem kaç misli.
Fakat Yusuf Tunaoğlu teklifi geri çevirip, Beşiktaş'ta daha az ücrete futbol yaşantısı sürdürmüş.
Bu hikayeyi okuduktan sonra gerçekten mest olmuştum (:

@djinonu arkadaşımızın hikayesi de gerçekten çok güzelmiş (:

Beşiktaş'ı diğerlerinden daha anlamlı kılan geçmişimizdir.
Geçmişimizdeki değerleri unutmamak, emeklerini göz ardı etmemek boynumuz borcudur.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

djinonu

Futbolu bırakmadan önce bir sezon Altay'a transfer oldu, ancak Beşiktaş'a geri döndü. Futbolu bıraktıktan sonra, uzun bir dönem Beşiktaş alt yapısında görev aldı. 2000 yılında Kuşadası'nda kaldığı otelde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama çok erken veda etti.

54 yasinda vefat etmis :S:S:S bu ne i$ yaa:S hic güzel seyler gelmiyor aklima ama neyse mekani cennet olsun