Ana Menü

Recep İvedik'e 18 yaş sınırı

Başlatan Alp Erdem, Şubat 19, 2009, 21:23:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alp Erdem

Küfürlü sahnelerinden dolayı ağır eleştirilere maruz kalan Recep İvedik 2'ye bir tepki de Bakan Günay'dan geldi. Günay yaş sınırı konusunda net konuştu.

Tiyatro Sanatçısı Gazanfer Özcan'ın cenazesine katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, vizyona yeni giren Recep İvedik 2 filmiyle ilgili soruları da cevapladı.

Değerlendirme ve Sınıflandırma Üst Kurulu'nun aldığı kararı değerlendiren Günay, "Ben o karara itiraz ettim. Çünkü, aldığımız bilgiler fevkalade argo ve küfürlerle dolu olduğuna ilişkindi. 13 yaşın altındaki çocukların anne ve babasıyla da olsa gitmemesi gerektiğinini doğru olacağı kanaatiyle itiraz ettim. Kurul bugün kabul etti. Ama 13 - 18 arasına bir kısıtlama getirmemişler. Benim şahsi kanaatim aslında 18 yaşın altına da kısıtlama getirilmesi doğrultusundaydı" dedi. Günay, "Her türlü özgürlükten yanayım; şiddet propagandası, küfür propagandası, vahşet propagandası hariç" şeklinde konuştu. changeTarget(document.getElementById("news_content"))

Simurg

flim kısıtlamasını ne zaman doğru yaptınız ki
sokakta oyun oynayan çocuğun ettiği küfürlerin daha ağır olduğu kanaatin deyim
flimi henüz izlememişte olsam
ıssız adamla karşılaştırılacak en azından ıssız adam +13
recep ivedik +18 olmasının ne kadar abes olacağının bilincindeyim

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Guti ORÇ.

çok gereksiz ayrıca ben gittiğimde 7+ 13A yazılıydı.O kadar da küfür yok filmde.

+18 !

bencede çok ağır karar..

öyLe aşırı bir küfürde yok..