Ana Menü

Hazırlık Maçı Türkiye 1-1 Fildişi Sahili 11 Şubat 20:30

Başlatan CR7, Şubat 11, 2009, 14:38:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Terim'in takımı bugün Yaya Toure,Bakari Kone,Didier Drogba gibi yıldızlara sahip Fildişi Sahili takımı ile oynayacak.Peki kazanabilir miyiz?
Asla!
Niçin mi?
Biz takımında takır takır dökülen Emre Belözoğlu,kaç aydır kaç maç oynadığı belli olmayan İbrahim Kaş,takımı düşme potasında gezinen ve son 10 dakikalarda oyuna girmeye başlayan Tuncay Şanlı gibi futbolcuları takımımıza alırken onlarda Yaya Toure Barcelona orta sahasının değişilmezlerinden biri.Bakari Kone Marsilya takımında her oynadığında mutlaka gol atan bir buldozer.Peki ya Didier Drogba? İsim bile yetiyor değil mi? Fazla söze gerek yok.Hepimize geçmiş olsun.
Kimse de İspanya maçları için de umutlanmasın.Niye mi? Çünkü Sinyor(!) Terim'in seçtiği kadrolar ortada.Alın elinize çayınızı,kahvenizi Xavi'yi,Iniesta'yı,Torres'i,David Villa'yı,David Silva'yı izleyin.

Bu arada muhtemel 11'ler

Türkiye: Volkan, Caner, Gökhan Zan, Servet, Sabri, Hamit, Aurelio, Emre, Arda, Semih, Tuncay

Fildişi Sahili: Barry, Eboue, Demel, K.Toure, Boka, Y.Toure, Zokora, E.Kone, Sanago, Drogba, Keita
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

RCA

inşallah yeneriz ama yenilirsekte kötü omaz hatalarımıza bakarız ispanya maçında tekrarlamayız.. tabi o kafa varsa bizim antrenörlerde.. çünkü oynamayan oyunculara forma verirse yazık olur.. ama hiçkimse unutmasın yg1903 arkadasıma diyorum.. milli takım forması giydinmi sırtına hersey daha farklı olur derler.. milli duygu yani ;) o yüzden hiçbirşey belli olmaz..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

+18 !

Alıntı yapılan: Resulbjk - Şubat 11, 2009, 17:47:28
inşallah yeneriz ama yenilirsekte kötü omaz hatalarımıza bakarız ispanya maçında tekrarlamayız.. tabi o kafa varsa bizim antrenörlerde.. çünkü oynamayan oyunculara forma verirse yazık olur.. ama hiçkimse unutmasın yg1903 arkadasıma diyorum.. milli takım forması giydinmi sırtına hersey daha farklı olur derler.. milli duygu yani ;) o yüzden hiçbirşey belli olmaz..
tabi tabi emre o miLLi formayı giydimi imana geLir değiL mi..

artık küfretmez,kasti tekme atmaz vs vs..

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

melankolizm

keskinli

sagol faruk
her türlü olumsuz sartlara ragmen kalbimiz türkiye icin carpiyor
genelde hazirlik maclarini kazanmakta zorlaniyoruz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

saldır beşiktaş

Fildişi her türlü alır idaa'da bastım fildişine 3.00 oranı var Haydi Fildişi...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Adriano

Töbe töbe ne diyosun sen kardeşim.
Hadi geçtim iddaa'da oynamışsın (milyon verseler oynayamam) "Haydi Fildişi" ne demek ya.
Beşiktaş olsa Türkiye'nin yerinde anlarım hazırlık maçı diye anlarım ama neyse uzatmayayım fazla, bol şans sana.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carsi52

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Şubat 11, 2009, 18:20:41
Fildişi her türlü alır idaa'da bastım fildişine 3.00 oranı var Haydi Fildişi...

Gerçekten bu ne demek ya ?
Rica etsem editlermisin ?

Maça gelince sonuçta bir hazırlık maçı yinede kazanırız umarım.
Bölünür senin için uykular!

saldır beşiktaş

Gayet net fikrimi belirtiyorum Fatih terim emre belezoğlu gibi isimlerin olduğu bir milli takımı desteklemem...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

saldır beşiktaş

Yıldırım Demirörenle ne alakası var ben BEŞİKTAŞI hayatım yapmışım her şey bir yanına Beşiktaş bir yana Beşiktaşı bu işe karıştırma...

carsi52

Yıldırım Demirörenden ne kadar nefret ediyorsan Emre Belözoğlundanda o kadar nefret ettiğinden eminim.
Hatta Y.D'den daha fazla nefret ediyorsun..
Y.D'nin olduğu takımı nasıl destekliyorsan Emreninde olduğu takımı destekleyebilirsin.
Bu senin zevkin senin kararın eğer MİLLİ takımı desteklemiyorsan böyle yorumlar yapma.
Yakışmıyor.
Biz nasıl BEŞİKTAŞ isek !
Öyle TÜRKİYE'yiz !

saldır beşiktaş

Söz konusu Beşiktaş ise gerisi tefarühattır BEŞİKTAŞ benim için milli takımdanda önce gelir öncelikle bunu belirteyim...

Tabiki vatanımı milletimi seviyorum kimse yanlış anlamısın ama ülkemin milli takımında ırkçılık yapan bir köpek kaptanlık yapıyorsa ben o takımı tutmam ayrıca burası özgür bir forum istediğim yorumu yaparım buna sen karışamazsın...