Ana Menü

Ruslan Chagaev Kemerini Korudu

Başlatan BJK_Kübra, Şubat 09, 2009, 22:21:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BJK_Kübra

CORRECTION Germany Boxing

Ağır bir tendon ameliyatını başarıyla atlatıp ringlere dönen WBA Dünya ağır sıklet boks şampiyonu Özbek boksör Ruslan Chagaev, Cumartesi gecesi kemerini korumak için Kosta Rikalı Carl Davis Drumond'a karşı mücadele etti. Ruslan Chagaev baştan sona üstün götürdüğü müsabakanın 3. raund'unda rakibinden kasti kafa yiyince sol gözü açıldı. Özbek Aslanı Ruslan Chagaev ilerleyen raundlarda rakibinden iki kafa darbesi daha yedi,  Chagaev'in bu kafa darbelerini alıp ayakta kalması taktire şayandı. Hatta kafa darbelerinin birinde kafayı atan Drumond'un kendisinin sersemlemesi dikkatlerden kaçmadı. Beşinci ve altıncı raundlarda Chagaev'in sol gözü tamamen kapanmış; rakip ise bunu fırsat bilip şımarık hareketlere başlamışken o sırada Chagaev'den yediği bir kroşe ile titreyip kendine geldi. Özellikle altıncı raund'da sol kaşının altındaki kesiğin gittikçe açılması ve hayati tehlikenin oluşması sonucu ring doktoruna danışan hakem Chagaev'in 7. raund'a çıkmasına izin vermedi. Böylece masa hakemlerinin skor kartlarındaki puanlar toplanıp üç hakemin de oy birliğiyle Ruslan Chagaev kemerini korumuş oldu.
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

CR7

ya niye sevmiyorum ben bu boksu :D

kick-box daha çekici geliyor :D

bu arada tebrik etmek lazım adamı

umaım sen de bir gün alırsın Kübra

tabi bilmiyorum kızlarda da var mı :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)