Ana Menü

Emre'den Tjikuzu'ya Küfür..

Başlatan +18 !, Şubat 09, 2009, 12:42:26

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

Fenerbahçe'nin deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın uzatma dakikalarında ortalık karıştı. Tjikuzu ve Deivid'in girdiği mücadeleden sonra iki takım oyuncuları birbirine girdi. Rakibine tekme atan Tjikuzu doğrudan kırmızı kart görürken, Gökhan Gönül de önce ikinci sarı kartını ardında da kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı. 

Emre'den Tjikuzu'ya küfür

"Dünya Kupası'nın finalinde mi oynuyorsun p.ç? Adam gibi oyna a...a k......n çocuğu."
Maç 2-0 olduktan sonra İstanbul Bld'li Tjikuzu'nun yaptığı artistik bir pas başta Emre olmak üzere bütün F.Bahçeli futbolcuları çileden çıkardı.. Saha içinde görevli foto muhabiri arkadaşımız Halid Kayacan'ın bildirdiğine göre Emre, maçın ortasında Tjikuzu'ya parmağını sallayarak "Dünya Kupası finalinde mi oynuyorsun p.ç? Adam gibi oyna a...a k......n çocuğu" şeklinde küfretti.. Hakemin duyabileceği mesafedeki bu küfür arada kaynadı ama Gökhan, bir pozisyon sonra Tjikuzu'ya tekmeyi atıp hesabı kesti!

CR7

ee n'olmuş?

gayet normal bence adamın yaptığı

hakem de "zaten bu onun normal konuşma dili" diyerek vermemiş kart
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Yiğit tepki amaçlı böyle bişey yazdın demi ?
Ciddi olarak yazdığını düşünmüyorum..

Şu Emre'den baya bi tiksinmeye başladım.
Bölünür senin için uykular!

IL Capitano

made in cincon diye yaziyordu bir yerde.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

Alıntı yapılan: carsi52 - Şubat 09, 2009, 13:55:26
Yiğit tepki amaçlı böyle bişey yazdın demi ?
Ciddi olarak yazdığını düşünmüyorum..

Şu Emre'den baya bi tiksinmeye başladım.

sence?
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Bölünür senin için uykular!

keskinli

tam emreye yakisir bi hareket
adam degil zaten
bu adamcik milli takimda kaptanlik yapiyor demi?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

Galatasarayda alisti cirkeflige, fenerde iyice pisti
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carlito1903

Manevi babasından öğrenmiştir...

Fenerli doğup Gsaray'da büyüyen bi adamın yaptığı her türlü çirkefliği normal karşılamak lazım...

Guti ORÇ.

Emredir söyler sonuçta gese ve fener çirkefliğiyle yaşıyor.Onun karakterine uygun bir laf.

beckyZWICKY

Emre ile Küfür kelimelerini aynı cümle içinde görmek basit birşey gibi geliyor, Alıştık.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

RCA

nasıl olur da ahlaki açıdan teknik açıdan futbolcu açısından böyle bir oyuncuyu milli takım gibi üst düzey bir takımda kaptanlık pazubandını takıyor hayret ediyorum.. terim babalık yapıyor..

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

eRe

goruntuden kufurlere bır yaptırım olmuyor mu?
tukurukte oldugu gıbı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

saldır beşiktaş

İnsan desen insan değil hayvan desen hayvan değil nasıl bir malukattır bu ben anlayamadım...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...