Ana Menü

Değişen biz miyiz.. Yoksa onlar mı??

Başlatan RCA, Şubat 08, 2009, 20:03:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Arkadaşlar kafamı karıştıran ve bunun hakkında size bahsetmek istediğim konu var..

öncelikle türk futbolunun ilerleyişi .. ya da gerileyişi..

konya maçından sonra yapılan yorumları teker teker okudum hak verdğim oldu yok daha neler dediğim de oldu ama artık şunu anlamamız gerek ki ligde 1 2 takım dışında bütün rakipler dişli rakip olmaya başladı bunun nedeni ise rakipler kendi evlerinde taraftarları karşsında daha iyi oynamak için sarfetmeleri ayrıca artık şu gerçek bir hadise ki oynayan takım kazanıyor..

artık takımnda bu oyuncu var şu bu ligde 100 maç oynamış bunmun bu tecrübesi var bu süper bi herif falan artık dinlemiyor.. çünkü artık takımda koşan üreten çalışan ekipler takımlar kazanıyor..

sahada onuruyla şerefiyle sırtındaki formanın hakkını vererek alın terinin son damlasına kadar savaşan futbolcular hep ayakta kalıyolar ve herzaman er ya da gec hakeden bunlar oluyor..

artık anadolu kulüpleri şampiyonun anadoludan çıkmasını istiyorlar ve bu yolda birlik olup yürüyorlar.. 3 büyük kavramından uzaklaşmak isteyen insanlar topluluğu diyebilirz bunlara.. ama artık farkına varmalıyız ki, değişen bizler değiliz bizim mantelitemiz değil, onların anadolu kuluplerinin ve bu kuluplerin başında olan hocaların teknik adamların değişimidr.. oyüzden kaybedilen 1 puan 2 puan artık bunları fazla tartışmamalıyız.. çünkü para kazanmıyor sahada.. akıl güç ve hırs kazanıyor..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

keskinli

iyi bi konuya deginmissin
eskileri daha iyi bilen biri olarah hak veriyorum sana
anadolu kulüpleri dedigimiz takimlar pozitif anlamda degisim icindeler
tek eksik taraftar
gün olurda herkes kendi sehrinin takimini tutarsa lig iyice degisir
her ne kadar anadoludan cikmis biri olarak istanbul takimini tutsamda,bunun dogru olmadigini düsünüyorum
bilincli olarak yani simdi takim tutsam ilk basta kendi sehrimin takimini,eger kendi sehrimin takimi yoksa en yakin
sehrin takimini dolayisiyla ankara takimlarindan birini tutardim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eyup1903

senle diğer takımların yıllık bütçesine bakarsak sen bu takımları çiğnemen lazım ona göre kadro kuruluyor 1 delgado = konya eder 1 bobo = denizli eder 1 holosko = kocaeli eder bunlarıda unutmayalım

[KralKartal]

Anadolu klupleri daha IYI transfer yapiyor,
paralari cok olmadigi icin, FUTBOLCU alirken 3 kere dusunuyorlar,
10 kere izliyorlar...

Ama Istanbul Klupleri, BESIKTAS ve digerleri, PARASI bol(digerlerien gore)
menejerlere PARA kazandirmak icin yaris yapiyorlar,
nerde gereksiz futbolcu onu aliyorlar, maksat transfer yapmis olmak,
iste eskiden olsaydi , ANADOLU klupleri transferde pek iyi degillerdi
GENCLERBIRLIGI, ANTEP fln bunlar haric, onlar genelde iyi futbolcular
alirlardi...

Bakiyoruz Besiktas'a ? Kimi almis ? Suan cocuk olsam, hangi futbolcu icin
BESIKTASLI olurdum diye merak ediyorum? Maglum simdiki gencler
futbolcularada cok onem veriyor...taraftar cekmek icin hangi futbolcumuz var?
Yok , icinde bana gore tek Bobo var... Belki Holosko, belki Delgado... Isim olarak...
Ernst icin kimse Besiktasli olmaz...(Cocuklardan bahsediyorum, yavru kartallar)

Ben Trabzona bakiyorum, YATTARA gibi oyuncusu var, ruhu yeter,
ben cocuk olsam, Yattara icin Trabzonlu, Lincoln, Arda, Baros icin GSli olurdum....

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

RCA

Alıntı yapılan: eyup1903 - Şubat 08, 2009, 23:05:10
senle diğer takımların yıllık bütçesine bakarsak sen bu takımları çiğnemen lazım ona göre kadro kuruluyor 1 delgado = konya eder 1 bobo = denizli eder 1 holosko = kocaeli eder bunlarıda unutmayalım

abicim topçu koşmuosa üretmiyorsa üzerine düşen görevi yapmıyorsa isterse 10 tane konya denizli olsun ne farkeder ki.. karşıdaki de topçu onun da kafasında gol atmak gol yememek var o yüzden bence artık oyuncu paralarıyla takım karşılaştırmalrını yapmyalım..

çünkü oyuncu işini yapmadıktan sonra birşey olmaz çünkü.. o adamı kendi mevkisine göre iyi işler yapsın diye alıyorsun.. biri dğeil 2 si değil 3 ü yapmıyorsa napcaksın böyle konya denizli gibi takımlara zorlanırsın..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

delgado1008

takımdan çok hocaya inanan biriyim ben bence çağdışı kalmış hocalar olduğu için 3 büyüklerde gerileme var   2 tane yenilikçi adam var ikiside 1 ve 2 sırada dünya futbolunda artık futbolcu kalitesi olarak aralarında bi fark olduğunu düşünmüyorum özer hurmacı ve tabatanın nın delgado alex ve lincoln den bi farkı yok ama aralarında fiyat farkı var ( tabi messiyi bunlardan ayırıyorum) yani bugün eğer uygun hoca bizde olsa deplasman da 3 maç kazanır ve şuan lider biz olurduk
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...