Ana Menü

Genişleme Önerisi

Başlatan Batuhan, Şubat 07, 2009, 15:58:38

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Batuhan

Sayın admin ve üyeler
forumumuz bence çok güzel
fakat paylaşım çok az düzeyde
forumumuzda online üye sayısı az ve öz
fakat bu kadar az online üyeyle devam edersek silinir gideriz
haberler bölümümüzün hepsi c/P
arada yanılmıyorsam ihsan abinin özel haberleri hariç
bence kralkartal genişlemeli
nasıl olacak bu ?
alt bölümler açılabilir, sağlık ,eğitim vs...
bayan üyeler çekilmeli
çoğu bayanın ( ÇOĞU Diyorum,Dikkat ! ) internette sadece moda-güzellik gibi yerleri araştırması ve hiçbir bilgiden yoksun olarak her gördüğü sitelere tıklaması bence basit bir örnek
neden verdim bu örneği ?
bayan üye forumumuzda açılan mesela güzellik veya moda bölümüne direk tıklar
beğendiği haberler bulursa okur,ilgi çeker üye olur
100 kişi üye olsa bu genişleme sonucu bu 100 kişiden 3 kişi kalıcı olsa bence kardır.
Koca hestiy aya bedenem ?

Batuhan

yada promotion team üyeleri yardımı ile siteye üye çekilir, ki bence en önemlisi bu
ama 1 tane promotion team üyesi var
ve bence 1 kişi yetersiz kalıyor

Guti ORÇ.

Haklı olduğun yerler var mesela online üye sayısına.Bazı forumlara bakıyorum aynı anda 700-800 hatta 1000 üzerinde online üyesi oluyor.Kralkartalın ise 72de kalıyor.Böylesi güzel bir forum için üzücü bir durum bence.Daha çok kişi ile çok daha capcanlı bir ortam olabilir forumda.Ayrıca dediğin gibi Promotion Team de 1 kişi olması az.Forumun tanıtımının daha fazla olması gerekiyor.En büyük Beşiktaş taraftar platformu olmak için gereklidir bence bu.

Bayan üyelerin artması da forum için önemli bir unsur.Moda,sağlık gibi alt bölümlerle bu eksiklik giderilebilir.

Benim düşüncem bu.

Alp Erdem

katılıyorum sana batuhan bu şekilde üye cekeriz fazla paylaşımlar olursa bir kişi hep bir şey indirmek için siteye üye olur ve kalıcı olur bu sitede

beckyZWICKY

Burası Paylaşım sitesi değil Beşiktaş Taraftar sitesidir ona göre önerini sununuz ve insan çekiniz arkadaşlar. Sırf download için siteye girecek insanlara zaten ihtiyacımız yok. Varsın az olalım ama Öz olalım.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Alp Erdem

hayır abi insanlar dowland bahanesiyle girer bu sitede kalıcı olur beşiktaşlı olur anlamında dedim

Guti ORÇ.

Zaten site ismindende siteye girecekler Beşiktaşlıysa giriyor.(Arada febeli ve geseli olanlar oluyor ama...)Benim söylemek istediğim şey bir yanda Beşiktaş hakkında konuşup/tartışırken bir yandan da paylaşımlarla forumda paylaşımı sağlamak.

+18 !

eğer onLine sayısının fazLa görünmesini istiyorsanız son 1 saatte onLine oLanLarı gösterirsiniz bu sayı yirmiyken birden eLLi oLur..

ama burda son 15 dakikada aktif oLanLar gösteriLdiği için az görünüyor.. bunu beLirteyim dedim..

ama onLine sayısı gerçekten az..

ben bunu voLkan abiye söyLemiştim o da bana 'eğer her maç taraftarı konuşursan çok fazLa üyen oLur ama gerçekLeri söyLersen futboLun gerçekLerini konuşursan çok üyen oLmaz' demişti.. ve bence hakLıda..

NoPasaran

Alıntı yapılan: +18 ! - Şubat 07, 2009, 18:22:42
eğer onLine sayısının fazLa görünmesini istiyorsanız son 1 saatte onLine oLanLarı gösterirsiniz bu sayı yirmiyken birden eLLi oLur..

ama burda son 15 dakikada aktif oLanLar gösteriLdiği için az görünüyor.. bunu beLirteyim dedim..

.

Bunu 15 yazıp 1 saatlik yazan sitelerde çok

Ama o işe girmeyiz :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Batuhan

fakat böyle gidersek büyüyemeyiz ki
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
dokuzkoydenkovarlar.blogspot.com
reklam yapayım dedim :D

konuya gelince,ben attığınız postları okudum,
benim yorumuma değil de alpin yaptığı ''download-paylaşım sitesi olsun ''
yorumuna göre cevap atmışsınız
FAKAT ANAFİKRİM BU DEĞİL Kİ
benim fikrim ;
Bayan üyelerin de ilgisini çekebilecek bölümler açılmalı
Promotion team genişlemeli , Kralkartal etrafta isim yapmalı

hayatta herşey beşiktaş değil, bazı konularda da üye çekmek gerekir diye düşünüyorum, en azından 100 kişiden 3 tane kaliteli adam üye olsa ne güzel olur değil mi ?

+18 !

Alıntı yapılan: Lionel Messi | nopasarAn - Şubat 07, 2009, 18:38:02
Alıntı yapılan: +18 ! - Şubat 07, 2009, 18:22:42

.

Bunu 15 yazıp 1 saatlik yazan sitelerde çok

Ama o işe girmeyiz :)
bende onu diyorum zaten abi..

Batuhan

her şeyin en iyisi doğru olanı
zaten forumda samimiyet ve dürüstlük önemli
mesela ben yaşımı saklayabilirdim ,fakat ortaya çıkınca bir gün
çoğu kişi yalan söylediğimden benden soğurdu
zaten bir yalan olsa çoğu üye gider burdan

+18 !

bence bizim sıkıntımız aktif üyenin az oLması yoksa az üyeyLede oLabiLir forum..

Batuhan

abi az üyeyle olur kabul ediyorum fakat
bazen biri mesaj atıyor 17.00'da
akşam saat 19 kimseden çıt yok
ancak maç ertesi

NoPasaran

Valla bu konuda herkes hem suçlu hemde haklı..

Foruma giren üyelerimiz günde 2 konu açsa herşey yoluna girer emin olun.

Download gibi kavramalar bize uymaz..

Bayan üyeleri foruma çekmek içinde moda makyaj elbette etkili olur ama bize çok uymaz gibi.

Her zaman ddiğim bir söz vardır..

Ben Bir futbol sitesine girdiğimde yada forumununa her neyse eğer her aradığımı bulamazsam ben başka forumlara giderim..

Dün Trabzon maçı oynanıyor forumda online olan arkadaşlarımızın bazıları o konuya uğramıyor bile. Ya burası spor sitesi herkes önce görevini yapsa..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net