Ana Menü

Turkcell Super Lig'de Transferler

Başlatan akbaba71, Şubat 03, 2009, 20:07:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Alıntı YapTurkcell Super Lig'de ara transfer dönemi sona erdi.Kimler ne yaptı biraz bilgi verelim.Ara transfer döneminin en pahalı transferi Trabzonspor'dan geldi.Alanzinho'ya 4 milyon Euro veren Trabzon,20.000 euroya 'da Papy 'yi alıp geleceğe yatırım yaptı.Lider Sivasla aynı puana sahip olan Trabzon'un transferleri başarılı olursa hasrete son verebilirler.Trabzon'un ardından gelen takım ise 3.6 milyon euro bonservis harcayan Beşiktaş oldu.Cisse'nin yetersizliğinden yakınan taraftarları Fabian Ernst transferi oldukca mutlu etti.En problemli bölgelerinden birindeki sorun Ernst transferiyle giderilirse hedefe bir adım daha yaklaşılabilir.Zira 2009 'un en formda takımı 5 maçınıda kazanan Beşiktaş.Yine bir diğer sıkıntıda 10 numara olarak tabir edilen yerdeydi.Delgado'un sakatlığı ,oynadığı zamanlarda bazı maçlardaki kötü performansı,yedeklerde alternatifi olmaması transferi zorunlu kılıyordu.Beşiktaş Bursaspordan alınan Yusuf ile bu bölgeyide alternatiflendirdi.Son transferde Hammarby'den 100.000 euro ya alınan Erkan Zengin.Eğer faydalı olursa iyi ,olmazsada ucuza alınmış tutmamış bir isim olucak,yönetiminde,taraftarında pek beklentisi olduğunu zannetmiyorum.Diğer büyük klüplerde ise fazla bir hareketlilik olmadı.Fenerbahçe Gökhan ve Abdülkadir ile geleceğe yönelik transferler yaparken,Galatasaray arayı transfer yapmadan tamamladı..
Anadolu klüplerine de göz atalım.En yüksek bonservis 1 milyon euro ile Meye 'ye Ankaraspor tarafından verildi.Belediye sayesinde para sıkıntısı çekmeyen Ankaraspor ligide iyi bir yerde bitirecek gibi görünüyor.Ligde oynadığı iyi futbol,Tabata ve Beto gibi isimlerle herkesin beğenisini kazanan Gaziantepsor eski Real Madrid'li Cesar'ı 800.000 Euro karşılığında renklerine bağladı.Haftasonu oynadıkları Fenerbahçe maçıylada kaldıkları yerden devam edeceklerinin sinyalini verdiler.Kadroda köklü değişik yapan takım ise Kocaelispor.İlk yarıyı ligin dibinde bitiren Kocalispor 14 oyuncu aldı ve 14 oyuncuylada yollarını ayırdı.Bu değişikliğe işe yarayacak mı hep birlikte göreceğiz..
http://schwarzadler.blogspot.com/

Ara transfer dönemi sona erdi.Beşiktaşın transferlerini konuştuk.Birde rakip takımların transferlerini değerlendirelim.Ben biraz Beşiktaş biraz diğer takımlar hakkında bişeyler yazdım.

sizlerinde görüşlerini merak ediyorum  :)

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

[KralKartal]

Trabzonspor iyi is yapti gibi, bakalim alinanlar yararli olabilecek mi?

Antepin transferide guzel...ucuza aldilar adami, piyasa degeri 3 milyon euro
adamlar verdi 800 degil 600 bin euro :)

Helal olsun... Bizde Gordon gibi kazmalari alacagimiza, bu adami alsak daha faydali olurdu..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Guti ORÇ.

Fenerin aldığı gençler iyi oyuncular ayrıca antepin aldığı cesar ve tsnin alazinho iyi oyuncular.

akbaba71

evet 600.000 miş yanlış görmüşüm :)

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

[KralKartal]

30 yasinda daha Cesar, kariyerinde buyuk takimlarda gorev almis,
tecrubeli, dusunun suan koy Besiktasa, rahat oynar..

ama 600 bin vermek yerine milyonlari saciyoruz :)"

Guzel transferler yapiliyor, eskiden kimligi belirsiz 'futbolcular' alinirdi
simdi ise arama tarama yapmadan kimse alinmiyor

Yeni Mesaj: Şubat 03, 2009, 20:55:05

GELENLER VE GİDENLER

Süper Lig takımlarında alınan ve giden futbolcular şöyle:

GALATASARAY
-----------------

İlk yarıdaki kadrosunu aynen korudu.

BEŞİKTAŞ
-----------

Gelenler (3): Yusuf Şimşek (Bursaspor), Erkan Zengin (Hammarby-İsveç), Fabian Ernts (Almanya-Schalke 04)

Gidenler (6): Batuhan Karadeniz, Ali Tandoğan, Aydın Karabulut, Tuna Üzümcü, Anthony Seric, Emre Özkan

FENERBAHÇE
---------------

Gelenler (2): Abdulkadir Kayalı, Gökhan Emreciksin (Ankaragücü)

Fenerbahçe ayrıca Sakaryaspor'dan transfer ettiği genç futbolcular Furkan Aydın ve Onur Karakabak ile 3'er yıllık sözleşme imzalamasına karşın, sporcular sezon sonuna kadar eski takımlarında oynayacak.

Gidenler (1): Tümer Metin

TRABZONSPOR
-----------------

Gelenler (3): Faty Papy (Burundi-İnter Star), Alan Carlos Gomes Da Costa ''Alanzinho'' (Brezilya-Norveç'in Stabaek takımından)

Trabzonspor'da ayrıca Göksu Alhas, PAF takımından profesyonel takıma alındı.

Gidenler (8): Abdulaziz Solmaz, Adnan Güngör, Buğra Erdoğan, Fatih Altundağ, Erdinç Yavuz, Hasan Üçüncü, Ufuk Bayraktar, Ergin Keleş

ANTALYASPOR
-----------------

Gelenler (3): Fatih Ceylan ve Kamber Arslan (Kayserispor), Tita (Ankaraspor)

ESKİŞEHİRSPOR
------------------

Gelenler (4): Batuhan Karadeniz ve Emre Özkan (Beşiktaş), El Saka ve Engin Baytar (Gençlerbirliği)

Gidenler (7): Oğuz Şabankay, Mehmet Akif Tatlı, Birol Hikmet, Ersin Güreler, Ömer Yalçın, Can Cumhur Bozacı, Mustafa Sevgi

KAYSERİSPOR
---------------

Gidenler (3): Fatih Ceylan, Matias Leonardo Escobar, Kamber Arslan

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
---------------------------------------------

Gelenler (1): İskender Alın (Kartalspor)

Gidenler (4): İlyas Kahraman, Uğur Işıkal, Yiğitçan Erdoğan, Mutlu İlengöz

GAZİANTEPSPOR
-------------

Gelenler (2): İlhan Özbay (Kayseri Erciyesspor), Julio Cesar (Dinamo Bükreş)

Gidenler (5): Mehmet Polat, Emrah Eren, Tolgahan, Metin Tuğlu, Mustafa Cevahir

ANKARASPOR
--------------

Gelenler (4): Roguy Meye (Zalaegerszeg), Tonia Tisdell (Liberya), Ramazan Kahya ve Caner Ağca (Malatyaspor)

Gidenler (4): Gökhan Tokgöz, Eren Aydın, Tita, De Nigris

GENÇLERBİRLİĞİ
------------------

Gelenler (7): Jacques Momha (Kamerun-Victoria Guimares), İsailoviç (Sırbistan-kaleci), Eren Aydın (Ankaraspor), Mile Jedinak (Avustralya), Mehmet Polat (Gaziantepspor), Cem Can (Ankaragücü), Hurşut Meriç (Hollanda)

Gidenler (7): El Saka, Engin Baytar, Ergün Teber, Kerem Şeras, Seçkin Getbay, Ramazan, Umut Gündoğan

KOCAELİSPOR
----------------

Gelenler (13): Reşat Sadıkov ve Levent Kartop (Azerbaycan-Neftchi Bakü), Ramal Hüseynov (Azerbaycan-FC Bakü), Luka Zinko (Slovenya-Domzale), Mazowa Nsumbu (İsrail-Bnei Saknin takımı-Kongolu), Akeem Agbetu (Danimarka-FC Kolding takımından Nijeryalı), Emrah Kiraz (Bursaspor), Hasan Uğur (Sakaryaspor), Cem
Sinan Vergül (Giresunspor), Ergin Yücetaş (Bozuyükspor), Ali Bayraktar (Denizlispor), Ergün Teber (Gençlerbirliği), Fatih Akyel (Kasımpaşa)

Kocaelispor, PAF takımından Uğur Daşdemir'i de profesyonel takıma aldı.

Gidenler (12): Ahmet Dursun, Fran Sergio Bastos, Musa Büyük, Ufuk Çam, Umut Kekilli, Volkan Bekiroğlu, Tolga Seyhan, Özgür Bayer, Semavi Özgür, Kemal Aslan, Bülent Bölükbaşı, Serhat Akın

DENİZLİSPOR
--------------

Gelenler (8): Vescley (Brezilya-Circuma), Zafer Çevik (Kartalspor), Ozan Özkan (Karşıyaka), Şener Aşkaroğlu (Konyaspor), İbrahima Bangoura (Gine-Fransa'nın Troyes takımından), Djamal Berberoviç (Bosna Hersek-Bulgaristan'ın Litex takımından), Emil Angelo (Bulgaristan-Litex), Özden Öngün (Çaykur Rizespor-kaleci)

Gidenler (4): Roman Kratochvil, Tomas Abraham, Yusuf Kurtuluş, Ali Helvacı

SİVASSPOR
------------

Gelenler (4): Yannick Etienne Stanuslas Kamanan (Fransa-İsrail'in Telaviv takımı), Tevfik Altındağ (Ankaragücü), Cemal Şahin (Keçiörengücü-kaleci), Murat Erdoğan (Ankaragücü)

Gidenler (3): Tayfur Emre Yılmaz, Murat Yılmaz, Eyüp Kadri Ataoğlu

HACETTEPE
------------

Gelenler (10): Patiyo (Belçika-Lokaren), Smeitz (Avustralya), Kulusic (Hırvatistan-Sibenic), Arda (Almanya-Essen), Selçuk ve Ümit Tütüncü (Kartalspor), Adnan (Trabzonspor), Baykal (Güngören Belediyespor), Serhat Yapıcı (St. Pauli), Ümit Tütüncü (Gençlerbirliği)

Hacettepe'de Sedat, PAF takımdan profesyonel takıma alındı.

Gidenler (8): Amir Azmy, Teli, Sukaj, Yakubu, Cevher, Mehmet Uslu, Ufuk Eş, Kemal Yıldırım

KONYASPOR
--------------

Gelenler (3): Branimir Poljac (Moss), Serhat Akın ve Bülent Bölükbaşı (Kocaelispor)

Gidenler (5): Şener Aşkaroğlu, Fatih Egedik, İlker Avcıbay, Ferdi Başoda, Fahri Tatan

ANKARAGÜCÜ
----------

Gelenler (12): Hasan Üçüncü, Ufuk Bayraktar, Abdülaziz Solmaz (Trabzonspor), De Nigris (Ankaraspor), Kerem Şeras (Gençlerbirliği), Güney (BUGSAŞ Spor), İsmail Bouzid (Troy), Özgür Öçal (Eskişehirspor), Özgür Bayer, Semavi Özgür, Ceyhun Eriş, Bora Körk

Gidenler (8): Murat Erdoğan, Gökhan Emreciksin, Abdülkadir Kayalı, Cem Can, Chaabani, Burak Karaduman, Leandro, Tolga Doğantez

BURSASPOR
-------------

Gelenler (8): Ali Tandoğan ve Tuna Üzümcü (Beşiktaş), Volkan Bekiroğlu ve Kemal Aslan (Kocalispor), Daniel Rezende (Brezilya), Shin Young (Güney Kore), Mouro Junior Tadeu (Brezilya), Ozan İpek (Bucaspor)

Gidenler (5): Yusuf Şimşek, Emrah Kiraz, Ysreal Zuniga, Marcelo Rodriguez, Koray Öztürk

Kaynak: AA
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Trabzon'un yeni transferi çok iyi diyorlar..
Eğer gerçekten çok iyi ise trabzon bu sene hedefine ulaşabilir.
Bölünür senin için uykular!

saldır beşiktaş

Özelikle Eskişehir devre arasında iyi hamleler yaptı sezonu ilk 6 içinde bitirebilirler...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

eRe

denızlıde krotocvıl nereye gıttı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

KeePSaKe

Denizli yi zor günler bekliyor o zaman 2 tane önemli oyuncusu vardı Biri Yusuf diğeride Krotocvil...
Since 1903

+18 !

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Şubat 04, 2009, 16:35:15
Denizli yi zor günler bekliyor o zaman 2 tane önemli oyuncusu vardı Biri Yusuf diğeride Krotocvil...
yaLnız yusuf bursadaydı en son..

Cem Goren

trabzonun ove ove bitiremedigi alanzinhoyu çok merak ediyorum nasıl oynuyor diye
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.