Ana Menü

3 dakika sabret, sigaradan kurtulun

Başlatan Çarşı10-ur, Kasım 22, 2006, 15:06:47

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dem@

ya öölede ölüyoruz böölede sonuçda ölüyoruz hayatın güzelliklerini tadalım biraz da erkende gitsek içimizde yapmadık diye uhde kalmasın

eyup1903

Dem@

napıyoruz napıyoruz yakıyoruz içiyoruz eyüp ya sen kombine almışmıydın bakem gelcen mi maça bu arada

carsi52

3 seneden beri içiyorum 17 yaşına giricem 13-14 yaşımda feLan başLadım.AsLında bırakmayı çok istiyorum ama arkadaş ortamındaki herkes içtiği için bir türLü bırakamıyorum.ÖzellikLe sinirLenince çok iyi geLiyo bana sigara :)
Bölünür senin için uykular!

keskinli

birakmakta yarar var
daha yeni baslayanlar hemen biraksinlar,arkadas ortamina falan bakmadan
bende böyle basladim 18 yildir iciiyorum su mereti
birakmak irade isi tabiiki ,icmeyince ölmem ama sen gel bunu nefse anlat :(
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

freedom forever

Yarasın hepinize :D Sigaradan güzel ne var :D
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

keskinli

Alıntı yapılan: freedom forever - Eylül 11, 2007, 00:59:28
Yarasın hepinize :D Sigaradan güzel ne var :D
zararini mutlaka görürsün ileride,hem saglik acisindan hem maddi acidan :D

freedom forever

Yoq abi beni kanlı canlı bir adam haline getirio :D Abi b[kufur otomatik editlenmistir] sen bile diosun 18 yıldır içiyorum die büyük bir zararırını görseydin bırakırdın elbette ,hee bu arada demet ablamda çok güzel sölemiş içende ölüo içmeyende die :)
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

keskinli

ölmeninde sekilleri var
sabahlara kadar öksürerek ölmek var,rahat rahat uyuyarak ölmede :)
bendeki en etkin göstergesi,kondisyon eksikligi
bide cekirdekci olmami sagladi,yani stada gidince 3.5 dakikadan sonra kesiliyorum :D
iyi düsün

freedom forever

Abi sen alamanya da yaşıosun , oradada samsun,maltepe,2000,2001,yeniharman gibi sigara çeşitleri bulunuyor mu ? Bir ikinci sorum senin sigara olarak tercihin ne ?

carsi52

orda yoktur herhalde ;D
Sen ne sigarası içiyorsun kardeş ;D ;D ?
Bölünür senin için uykular!

freedom forever

Her Genç gibi marlbora ile başladık bizde sonra camel ile davam etti yolculuk fakat fiyatlar pahalı bizde öğrenci sigarasına döndük samsun içiorum fkt param olursa kısa winston da tercihimdir :D

erdinc1926

ya bence herşey beyinde bitiyo canım sıkıldığı zaman içiyorum daha sonra ağzıma sürmüyorum insanın canı istiyor ama beyinde bitiyor öncedende baya içiyodum kısa winston u tercik ederim :D
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

freedom forever

Demekki sen ağzının tadını biliosun

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R