Ana Menü

"Chelsea ve Liverpool şanslarını kaybettiler"

Başlatan CR7, Ocak 29, 2009, 19:27:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

"Chelsea ve Liverpool şanslarını kaybettiler"
Manchester United'ın Galli kahini, rakiplerinin ellerindeki şansları iyi kullanamadıklarını şimdi de kendilerini yakalayamayacaklarını iddia etti.Son oynanan lig maçında West Bromwich Albion'ı 5-0 deviren Manchester United, maç eksiğine rağmen iki puan farkla liderlik koltuğuna kuruldu.

Geçtiğimiz yılın son günlerinde oynanan Newcastle maçındaki yenilgi sonrasında, Kırmızı Şeytanlar'ın zirve şansının zor girdiği düşünülüyordu. Öyle ki ligin Chelsea ile Liverpool arasında geçeceğini bile söyleyenler vardı.

Ne olduysa bu andan sonra oldu. United, rakipleriyle aradaki farkı kapatmakla kalmadı öne bile geçti. Chelsea'nin rakipleri karşısında çok zorlanması ve özellikle evinde kaybettiği puanlar, Maviler'in yerini kaybetmesine neden oldu. Liverpool'un da alışılagelmiş istikrarsızlığı, Benitez ve talebelerini liderlik koltuğundan etti.

Bu bir anda değişen tabloyu değerlendiren Ryan Gigs; "Tokyo'ya gitmemiz lazımdı. Orada başarılı bir turnuva sonucu kupayı kazandık, ancak kimse orada bizim kendimize geldiğimizi farketmedi. Yakaladığımız hava bizi tahminimizden de hızlı biçimde zirveye taşıdı. Eğer Şampiyonlar Ligi ve Federasyon Kupası maçlarıyla ligi bir arada götürebilirsek, geçen yılki gibi kupaları toplayacağımıza inanıyorum," dedi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Guti ORÇ.

manu şamypion olacaktır yine ve şamypionluk sayısını lp ile eşitleyecek.

cl yide alıcaktır eminim.

Cem Goren

liverpoolum elindeki avantajı kaybetti chelsea yerin dibine batsın ama uzulerek soyluyorum manu 5e çıkarırsa o farkı sezon bitebilir
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.