Ana Menü

Zlatan İbrahimoviç

Başlatan Unforgiven, Ocak 27, 2007, 18:57:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unforgiven

[youtube=425,350]qlI1PcKcSA4[/youtube]
Allah bizede böle bir santrafor nasıp etsın

gel bide beni gec  ::)

Hadi gecmiş olsun   ::) ;D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Adriano

Youtube koduna bidaha bak istersen kardes.. :)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Unforgiven

Bende calişiyor kardes sorun yok  yani?
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Adriano

Pardon tmm once beyaz acıldı sora duzeldi ok saol paylasim icin.. Bizede inş. er yada geç gelir böle bi santrafor..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Unforgiven

Sorun değil bide ilk 30 sanıye resim geciyor sonra görüntüler var sıkın dişiniz sonra izleyın :D

ÇaRşI_BaTuHaN

Şampiyonluk Hasretiyle Cok Cıle Cektık Geceleri Uyumadan Sabahlar Ettik Ucurumlara Dusmeden Tut Elimizi Sampiyon Ol BeşiktAŞKım Mesut Et Bizi