Ana Menü

Platini: "Del Piero abartılıyor"

Başlatan CR7, Ocak 16, 2009, 23:48:34

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Platini: "Del Piero abartılıyor"
UEFA başkanı ve Juventus'un eski 10 numarası olan Michel Platini kendi zamanlarına göre şimdi frikikten gol atmanın daha kolay olduğunu söyledi ve kendisini Del Piero ile kıyasladı.Platini UEFA işleriyle bir hayli yoğun olsa da hala bir gözü eski kulübü Juventus'ta.

Juventus'un Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmasını istediğini söyleyen Platini, şimdi Del Piero'nun frikikten attığı gollerine takmış durumda.

Bu sezon attığı altı frikik gollüyle takımına büyük katkı sağlayan Del Piero pazar günü oynanan maçta Siena filelerini de frikikten attığı golle havalandırarak takımına üç puanı kazandırmıştı.

Ancak Platini yaptığı açıklamada şu anki modern teknoloji ile birlikte gelişen topların Del Piero'nun işini kolaylaştırdığını düşünüyor.

La Gazetta Dello Sport'a açıklamalarda bulunan UEFA başkanı: "Şu anki toplar oyuncuların vuruşlarını oldukça kolaylaştırıyor. Bizim zamanımızda böyle değildi. Ayrıca ceza sahası çevresinde bu kadar çok faul verilmezdi. Vuruşlar bence seyir açısından sıradan bir gol vuruşundan farksız" dedi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

bi kıskançlık mı ne seziyorum  ::)   :fuu
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carlito1903

Sanki geliştirilen topla sadece Del Piero frikik kullanıyor, madem böyle bi açıklama yapıyorsun tüm frikikten gol atan adamlar için konuş...

Guti ORÇ.

+18 !

pLatini gerçekten büyük futboLcuymuş..

ama şimdi böyLe bi açıkLama yapıpta JuventusLuLarın ahını aLmanın amacı ne :)

ilhan mansız_melis

Cem abi buraya :D
Platini bence abartmış Del Piero için bence tüm dünyanın söyledikleri doğru
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bende bi kıskançlık seziyorum ;D
Bölünür senin için uykular!

IL Capitano

Yaslilik ceneye vururmus.. ;D

aslinda Del piero benim icin neyse, 40+ yas icinde Platini odur..talihsiz bir aciklama olmus..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

+18 !

Alıntı yapılan: IsVecKarTaLi - Ocak 18, 2009, 21:33:35
Yaslilik ceneye vururmus.. ;D

aslinda Del piero benim icin neyse, 40+ yas icinde Platini odur..talihsiz bir aciklama olmus..
doğru abi babam çok sever pLatiniyi :)