Ana Menü

Yılın Futbolcusu RONALDO!

Başlatan NoPasaran, Ocak 13, 2009, 10:22:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Futbolda geçtiğimiz sezonun en iyisi Christiano Ronaldo oldu. Portekizli yıldız FIFA tarafından  dünyanın en iyi futbolcusu seçildi.

Bu ödülü geçtiğimiz sezon kazanan Kaka, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, İspanyol futbolcular Fernando Torres ve Xavi ile çekişen Christiano Ronaldo, bu yıl 18'incisi düzenlenen ödülün sahibi oldu.

23 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla Premier Lig, Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kulüpler Kupası Şampiyonluğu yaşamıştı.

Geçen sezon takımı adına 42 gole imza atan genç oyuncu, bu ödüle değer bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaşadığı dakikaların, hayatının çok özel anları olduğunu belirtti.

FC Barcelona'da forma giyen, Arjantin Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Lionel Messi'nin 678 oyla ikinci olduğu ankette, Liverpool'un forvet oyuncusu Fernando Torres de 203 oyla üçüncü sırada yer aldı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Baya mutluydu ödülü alirken, izledimde ...

Helal olsun...Genc yok daha toy, yok daha yetisecek felan demiyorlar
avrupada, oynatiyorlar, ve adam en iyisi seciliyor...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

haketti.. ama ben messiyi daha çok beğeniyorum.. tebrikLer ronaLdo..

carlito1903

Sırayla herkes topluyor ödülleri, 2007'de Kaka ne var ne yok topladı, bu sezon da Ronaldo götürdü tüm ödülleri, gelecek sezon da Messi alır tüm bu ödülleri...

Aslında CL Şampiyonluğuyla orantılı bu işler birazda, orada başarılı olunca geliyor ödüller...

beckyZWICKY

Messi'nin almasını bekliyor ve istiyordum.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carsi52

Ronaldo'nun almasını bekliyordum ve istiyordum.
Vede Ronaldo aldı.
Tebrikler.
Bölünür senin için uykular!

TurkishTank

42 gol atti ligde...yaniii...bu sene mutlaka Messi alicak odulu...tabi sakatlik falan olmasa
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

doğal olarak Ronaldo aldı ödülü
normal bence 42 gol atan biri için
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)