Ana Menü

Al Guiza'yı Ver Arshavin'i

Başlatan ilhan mansız_melis, Ocak 03, 2009, 12:43:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

F.Bahçe yönetimi, Zenit'e iki seçenek sundu:
1. 20 milyon euro'yu getirin Güiza'yı götürün
2. Size Güiza+5 milyon euro verelim, siz de bize Arshavin'i verin.

Arshavin'i verin

Sarı-lacivertliler, Ruslara "Ya 20 milyon euro'yu getirip Güiza'yı alın, ya da Güiza+5 milyon euro verelim, siz de Arshavin'i verin" dediler.

Milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin de forma giydiği Zenit St. Petersburg, Fenerbahçe'nin "İspanyol gol kralı" Güiza'ya talip oldu. Sarı-lacivertliler de bu talebi geri çevirmedi ancak şartlarını sundu. Özellikle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın uzun süredir kadroya katmak istediği Andrei Arshavin için de önemli bir fırsat yakaladığını gören yönetim,
Güiza'yı ısrarla isteyen Rus kulübünün dolar milyarderi başkanı Alexander Duyukov'a iki seçenek sundu.

Arsenal de peşinde
Sarı-lacivertliler, "Ya 20 milyon euro verip Güiza'yı alın, ya da size Güiza+5 milyon euro verelim, siz de bize Arshavin'i verin'' diyerek kafalarındaki transfer planını harekete geçirdiler. EURO 2008'de Rusya'nın yarı finale çıkmasında büyük pay sahibi olarak yıldızını parlatan 27 yaşındaki oyun kurucu için daha önce de başkan Yıldırım'ın nabız yokladığı iddia edilmişti. Arsenal'in de peşinde olduğu belirtilen Arshavin için son sözü Duyukov söyleyecek.
Yeni Mesaj: Ocak 03, 2009, 10:44:29
  ;D  böyle bişey mümkün olamaz bence[/hr][/hr]
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Guti ORÇ.

bunu kabul ederlerse rusların soğuktan beyinlerinin donduğunu düşünücem.

+18 !

yaz bir bomba daha ;D bu hasta haLimLe güLdürdünüz beni :D

[KralKartal]

Hatta Tumeride bedava veriyormus fener
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Adriano

Guiza'nın fener'deki performansı neymişte bu paralardan ve Arshavin'den söz ediliyor (:
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carsi52

Bende gazetede okurken ağzımdan sadece 1 kelime çıktı ;D
Oda burda söylenmez.
Bölünür senin için uykular!

K.D

hadi canım ya gece gece gülmekten öldüm yanında puromosyon aragoneide versinler...:):)
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

K.D

abi süper ya bunlar sallıyolar herşeyi...
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)