Ana Menü

Bursaspor Ertuğrul Sağlam ile anlaştı!

Başlatan BerkAy1903, Aralık 29, 2008, 20:29:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

Bursaspor Sağlam ile anlaştı!   Bursaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile prensipte anlaşma sağladı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, İstanbul'da yaptığı görüşmeler sonucu Ertuğrul Sağlam ile her konuda anlaşmaya vardı.   Sağlam'ın önümüzdeki günlerde Bursa'ya gelerek kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
19o3

carlito1903

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

NoPasaran

Bursaspor Sağlam ile anlaştı!
Bursaspor yönetimi, akşam saatlerinde yaptığı görüşme ile teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile anlaşma sağladı. Açıklama yapan Başkan İbrahim Yazıcı, "Ufak tefek detaylar var bunun dışında anlaştık. Bursaspor için hayırlı olsun" dedi.

Teknik direktör Güvenç Kurtar'ın istifasını vermesinin ardından hoca arayışlarına başlayan Bursaspor, son olarak görüşme yaptığı Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile anlaştı. Sağlam'ın teknik direktörlük kariyerinde özellikle Kayseri ve daha sonra Beşiktaş'ta kendisini gösterdiğini ifade eden Başkan İbrahim Yazıcı, "Başarılı bir teknik direktör herkesin bildiği gibi. Hedefleri yüksek bir kişi. Bizim de hedeflerimiz yüksek. Onun için uzun süreli bir anlaşma yaptık. Üç buçuk yıl kendisiyle çalışacağız. Bursaspor'a hayırlı olsun" dedi.

SAĞLAM: "KONUŞULACAK DETAYLAR VAR"

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Ertuğrul Sağlam ile 3.5 yıllık anlaşma sağlandığını bildirirken, başarılı teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise konuyla ilgili olarak, "Bu akşam İbrahim Yazıcı ile bir görüşme yaptık. Konuşulacak detaylar ve mevzular var. Henüz imza atmış değilim. Yarın kesin olarak netleşir" dedi.

Sağlam'ın, imzasının ardından takımın başına gelerek çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Kaynak:DHA

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Alp Erdem

beckyZWICKY

Bursa ile husumetimizi iyi bilenlerdendir ertuğrul hoca. neden böyle bi tercih yaptı şaşırdım doğrusu.

aklımada gelmiyor değil hani bizden kötü ayrılmanın verdiği psikoloji ile....
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

TurkishTank

belki herkese bisey ispatlamaya calisiyor...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

erkann

Yapma be hoca oldumu şimdi o seyirci senin gibi adama bile küfür eder

Guti ORÇ.

+18 !

IL Capitano

Adam gibi adam Ertugrul Saglam, deyip M.denizli geldiginden beri ona satilmis diyen arkadaslar simdi ne diyorlar onu cok merak ediyorum.

Saglamin Bursaya gitmesini ben yadirgamadim, Bursada basarili olursa belki Besiktasa geri döner belki fbye veya gsye gider. Bu onun ekmek parasi.Aynen Mustafa hocanin oldugu gibi..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

eyup1903

profosyonelliğin gerektirdiğini yapmış oradan fb ye de gs ye de gidebilir kimse bi şey diyemez onun kıymetini biz bilmedik bi kaç yıl sonra milli takımın başına da geçebilir

bursa ya gitsen bile hocam başarılar diliyorum sana

beckyZWICKY

hee M.Denizli yada bazı futbolcular ''PROFESYONELLİĞİN GEREKTİRDİĞİNİ'' yapınca böyle demiyorsunuz ama.. bu kadar ertuğrulcu olmayın. Eşit mesafede olun kişilere.

M.Denizli yapınca ''SATILMIŞ DENİZLİ''

Ertuğrul Yapınca ''PROFESYONELLİK'

yapmayın allah aşkına.

Ben Eruğrul karşıtı bir insan değilim aksine sever sayarım saygımda sonsuzdur. İçimizde yetişmiş biridir Ertuğrul Sağlam biz ne bilirsek ertuğrulda bilir hatta daha fazlasını. Bursa ile husumetide bilir. Hemde çok iyi bilir..

Giderse biter gözümde Ertuğrul hoca.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

eyup1903

sizde bu kadar denizli ci olmayın herşey ortada puan tablosu ortada kim iyi ortada ben ertuğrul cu yada denizlici değilim sadece ertuğrul sağlam ın gönderilmesini yanlış bulmuş bu takım asla şampiyo olamaz demiştim denizlinin gelişini de beğenmedim yıllardır bi takım çalıştırmıyordu ve futboldan uzak kalmıştı bunlardan öte LİG TV YORUMCUSU iken asıp kesmeyi biliyordu bu böyle olmaz bu takım böyle oynamaz bu takım yanlış oynuyor geldi de ne oldu batuhan gönderildi aydın forma yüzü göremez oldu tüm gençlere yol verildi öz kaynaklarımız gönderildi yani ve en ağır olanı ise 10 maçta 16 puan kaybettik umarım derdimi anlatmışımdır