Ana Menü

Bursaspor Ertuğrul Sağlam ile anlaştı!

Başlatan BerkAy1903, Aralık 29, 2008, 20:29:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K.D

bencede belli olmaz volkan abi ama gelsin mi deye sormak istiyorum size ben emin değilim...
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ata vicente

Besıktas gıbı buyuk bı takımı calıstırdıktan sonra bursaya gıtmesı bana

gore kapasıtesının zaten Besıktasımıza nazaran cok dusuk olduguınu

gosterdı layık oldugu yerde bence ayrıca hıcde adam gıbı adam dıye de

dusunmuyorum kayserıdeyken Besıktas hakkında verdıgı demeclerı de

aklımızda.Bazı arkadasların; suanda takımın basında olan hocamızı,

desteklemeseler bıle kosteklemeyeceklerıne, oglan takımına gıtmıs orta

dırek ertugrulu bu kadar desteklemelerınede anlam verebılmıs

degılım.Nerdeyse Oglanlar sampıyon olsun Besıktasta belasını bulsun

dıyecekler...

Iste asıl basarısızlık burada bızlerın ıcınde bıle bırlık yok butunluk

yok.Besıktasımızın en buyuk ozellıgı bırlık ve beraberlıgıdır.Yası 25ın

ustunde olan arkadaslar hatırlarlar.Elestırı guzeldır ve cogu zaman

demokrasıdır fakat Yenı nesıl de eskı koye yenı adet getırmeyıp yaptıgı

elestırılere kesınlıkle ve kesınlıkle cekı duzen vermelıdır.

2 YESIL BIR ARADA OLMUS allah mutluluklarını daim etsin.

Kralkartal21

Bence Bursa ya gitmesi yanlış.. Kendi kariyeri bakımından yanlış!
Bursa dan daha iyi kulüplere gidebilirdi E.Sağlam..

neyse artık kendi tercihi!..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

olmadı be hocam adam gibi adam diye bagıran bu taraftar sana ne diyecek şimdi senin gibi birisine protstoda yakışmaz be hocam...
ama yinede ne olursa olsun başarılar
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

ne yaptın be hocam nasıl gidersin Bursa'ya ya :(
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

beckyZWICKY

E.SAĞLAM ALKIŞLARLA İMZALADI!

Bursaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Yüzlerce taraftarın katıldığı coşkulu bir törenle sözleşme imzalayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bundan sonraki dönemde camianın kenetlenip, herkesten en üst seviyede sorumluluk almasını isteyerek, "Bu anlaşmanın sonuna doğru bu takımı şampiyonluğa oynatabiliriz" dedi.
Camiadan Ertuğrul Sağlam'a sahip çıkmasını isteyen Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ise, "Hocamız, Bursaspor'un yerinin bu olmadığına inandığı ve Bursa'yı kupalara oynayan bir takım haline getirmek için anlaşmaya imza attı" diye konuştu.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, 2. Başkan Osman Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve yüzlerce taraftar hazır bulundu. Tesislerde şarkılarla karşılanan Ertuğrul Sağlam, taraftarların tezahüratları eşliğinde 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Bursaspor Kulubü Başkanı İbrahim Yazıcı, imza töreninde yaptığı açıklamada, büyük transferlerin kolay olmadığını ifade ederek, "Bir camia, başkanından, teknik heyetinden, yönetiminden futbolcusuna kadar herkesin bir uyum içinde ve camianın da seveceği bir şekilde olmasıyla başarıya ulaşır. Bugüne kadar şanssızlıklar yaşadık. Ancak büyük Bursaspor olabilmek için büyük ve sağlam kişilerle çalışmak lazım. Biz de onun için soyadı gibi sayın teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile anlaştık.

Hocamız bütün Türkiye'nin beğenisini kazanmış, en başta güvenini kazanmış, soyadı gibi sağlam karakteri olan bir kişi. Başkan olarak ben camiamızdan Bursaspor'a yakışır şekilde hocamıza sahip çıkmasını istiyorum. Biraz zor oldu. Ama bugün bu zoru başardık ve Bursaspor'a Ertuğrul Sağlam'ı kazandırdık. Bursaspor'da göreve geldiğimiz zaman 'Bursaspor kupalara oynayacak bir takım olacak' dedik. Bursaspor, Türkiye en büyük şehir kulubü. Hocamız da buna inandığı ve Bursaspor'un yerinin bu olmadığı için burada. Bursaspor'un kupalara oynayan bir takım olacağına inanıyor" dedi.

"HERKES BURSASPOR'U ANADOLU'DAN ÇIKACAK ŞAMPİYON OLARAK GÖRÜYOR"
Bursaspor'da olmaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu kaydeden teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise, "Bu tabloyu görünce çok heyecanlandım. Gelecek adına umutlanmamak elde değil. Ben başkanımız ve yönetime, taraftarlara ve geçmişte Bursaspor'a hizmet etmiş teknik adamlara teşekkür etmek istiyorum. Aslında sezon sonuna kadar çalışmayı düşünmüyordum. Fakat gelişen olaylar sonucu, hedefi gelecekten beklentisi olan program dahilinde çalışacağımız, birlikte büyük hedeflere gidebileceğimiz bir kulüple anlaştım. Başkanımızdan teklif geldikten sonra çok heyecanlandım. Çünkü Bursaspor'un 45 yıllık tarihinde belki bütün futbolseverlerlerin beklentisi şuydu. Ülkede büyük takımların dışında şampiyonluğu hak eden şampiyonluğa layık şehir ve taraftar olarak herkes Bursaspor'u gösteriyordu.
Ne hikmetse çeşitli şanssızlıklar, talihsizlikler sonucu Bursa ve siz büyük Bursaspor taraftarının takıma gösterdiği ilgi ve sevgi karşısında takımın aldığı sonuçlar kimseyi mutlu ve tatmin etmedi. Başkanımızla detaylı olarak görüştük. Kendi niyeti ve beklentisini bana net bir şekilde ifade etti. 'Bu taraftarı, bu camiayı mutlu edecek, onları onurlandıracak, gururlandıracak başarıları gel beraber yaşatalım' dedi. Başkanın bu ifadesi beni açıkçası çok heyecanlandırdı. Dolayısıyla şehrin büyüklüğü ve Bursaspor taraftarının büyüklüğü benim bu konuda Bursaspor ile ilgili fikirlerimin tam anlamıyla yerine oturmasını sağladı" diye konuştu.

"BURSASPOR'U ŞAMPİYONLUĞA OYNATACAĞIZ"

Planlı, programlı ve uzun vadeli olmayan başarının istikrarlı olmadığını vurgulayan Ertuğrul Sağlam, "Camiayla birlikte bu anlaşmanın sonuna doğru bu takımı hep beraber şampiyonluğu oynatabiliriz. İnanın bunu başaracak gücümüz ve kalitemiz var. İnanıyorumki bundan sonraki dönemde yapmamız gereken en önemli iş birbirimizi sahiplenip, kenetlenmek. Herkesin alabileceği en üst seviyede sorumluluk almak. Dolayısıyla burada kendi gücüne inanan herkesin sorumluluk alıp elini taşın altına koymasını istiyorum.

Arada gelmenin bazı sıkıntıları mutlaka olacaktır. Bu sıkıntıları hep birlikte sabırla aşacağımıza inanıyorum. Dolayısıyla bu seneyle alakalı önümüzde çok önemli hedeflerimiz var. Türkiye Kupası'nda finale oynamak, kupayı kaldırmak en büyük hedefimiz olacaktır. Türkiye ligiyle alakalı da hepimizin beklentisi var. Öncelikli olarak başarıyı yakalamak için mutlaka takımın takviyeye ihtiyacı olduğu ortada. Başkanımız transfer sezonu bitene kadar gerekli takviyelerin yapılması konusunda söz verdi.
Biz de bu dönemde yaşanan şanssızlıkları bundan sonraki dönemde yaşamamak için transferde ince eleyip sık dokuyorak, Bursaspor'u başarıya götürecek kalitedeki oyuncuları kısa sürede kazanmaya çalışacağız. Esas hedefimiz önümüzdeki sezon. Kendi kurmadığımız, kendi sistem oyun anlayış ve felsefemizle tam örtüşecek oyunları ortaya koyamayız. Buradaki hocalarımızdan aldığımız bilgiler dahilinde Bursaspor'un elinde de çok kötü olmayan bir kadro var. Yapacağımız takviyelerle sezon sonuna kadar hedefimizi yakalayacağımıza gönülden inanıyoruz. Buradaki atmosferin de başarı ve kupaların habercisi olduğunu ifade ediyorum" dedi.
"Bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır" tezahüratları yapan Yeşil-beyazlı taraftarlar, yönetimin tam kadro katıldığı imza töreninde Ertuğrul Sağlam'a yeşil-beyazlı atkı ve çiçek verdiler. Ertuğrul Sağlam'ın yardımcılıklarını Mutlu Topçu, Öztürk Tanrıbilir, Ersel Uzgur, İbrahim Bakır ve Birol Öztürk'ün yapacağı öğrenildi.

bursa taraftarınıda anlamıyorum nasıl sindirebiliyorlar..

Ertuğrul hocaya gelince, yakışmadı o renkler sana! bittin gözümde..

Yeni Mesaj: Cts 03 Oca 2009 07:38:15 GMT   
  Beşiktaşlı Beşiktaş'a Küfür Ederek Karşılandı

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Avrupa'da bir takım çalıştırmak istediğini belirten ancak Bursaspor'un teknik direktörlük teklifini kabul eden Ertuğrul Sağlam'ın imza töreninde şok gelişme.

Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile beraber düzenlenen imza töreninde Beşiktaş'a büyük saygısızlık yapıldı.

İmza töreni başlamadan önce Bursasporlu taraftarlar Ertuğrul Sağlam'ın bulunduğu salonda Beşiktaş'a küfür etti. Beşiktaş'a edilen küfürlere karşın Ertuğrul Sağlam'ın herhangi bir tepki vermemesi ve giydiği yeşil beyazlı kravat gözlerden kaçmadı.

Medyaspor

Heyyy Gidi Koca Adam gibi Adam Ertuğrul Sağlam.. hani Beşiktaşlılığın 3-5 sürüngenden mi korktunda sesini çıkaramadın

Bu arada kravat çok şık, yakışmış.....
[/hr][/hr]
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ata vicente

Küfür etmişler it ürür kervan yürür

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ata vicente

Kahraman orta dırek ertugrul  :alkis Kapasitesinin takımına gitti.Artık aldıgı beraberlıklerle kahraman olabılır

Guti ORÇ.

olmadı be hocam yakışmadı sana.

sürüngenlerde ne kadar çabuk sindirdiler hocayı

ilhan mansız_melis

Bursa avrupa takımı siz bilmiyorsunuz o yüzden gitti Sağlam oraya ;) ama yine de adam gib adam Ertuğrul Sağlam da Beşiktaş'a küfür edenlere niye tepki vermemiş acaba
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

M34

Bursalilar sinir olsun artik gazete mansetlerine: Saglam transfer, Saglam galibiyet, Saglam elestiri, Saglam kriz .. neydi o öyle ya?

Insani tiksindiriyorlardi gazete okurken

eyup1903

ertuğrul sağlam bursa nın başında inönü ye çıktığı zaman yine adam gibi adam sözleriyle karşılanacak bundan eminim

saldır beşiktaş

Üzüldüm Ertuğrul hoca için bu adamcıklar Beşiktaşlı diye Samet aybaba'ya etmediklerini bırakmadılar yazık olacak Ertuğrul hoca'ya hele bir Beşiktaşa yenilsin basın toplantısında kendi destekleyenler etmediklerini bırakmazlar yarım sezondan fazla kalmaz...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

ne diyecegimi bilemiyorum içime sindiremiyorum!!!
altın kapılarımız kan oldu tayfun