Ana Menü

Uefa başkanı sıfatıyla Platini

Başlatan 2 dia 2 muerto, Ocak 26, 2007, 19:15:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

Avrupa futbolunun başına Michel Platini geçti.

Almanya'nın Duesseldorf kentinde yapılan 31. UEFA Kongresi'nde, 1990 yılından bu yana UEFA Başkanlığı yapan 77 yaşındaki Lennart Johansson'u 23 karşın 27 oyla gerie bırakan Platini, yeni başkan oldu. Platini aynı zamanda, FIFA Asbaşkanı olmayı da başardı.

55 yaşındaki Michel Platini, başkan seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Oyunculuk dönemimde kazandığım maçların ardından bir kupa kaldırırdım, bugün böyle bir şey söz konusu değil ancak benim için çok büyük ve anlamlı bir zafer. Yeni bir yolculuk olacak" dedi.

ŞENES ERZİK YENİDEN YÖNETİMDE

Düsseldorf'ta yapılan UEFA Kongresi'nde başkanlık seçiminin ardından yönetim kurulu seçimine geçildi ve 37 oy toplayan Şenes Erzik, en çok oy alan 2. isim olarak yönetime girmeyi başardı.

UEFA Yönetim Kurulu'nda 2007-2011 yılları arasında görev yapacak 6 üyenin seçildiği seçimde, İspanya'dan Angel Maria Villar Llona 42 oy toplarken, onu 37 ülkenin desteğini alan Şenes Erzik izledi.

Yönetim kuruluna Malta'dan Joseph Mifsud 28 oyla yeniden seçilirken, Romanya'dan Mircea Sandu 32 oyla, Portekiz'den Gilberto Madail ve Ukrayna'dan Grigoriy Surkis de 27'şer oyla yeni yönetim kurulu üyeleri oldular.

@LAYINA GİDER

Unforgiven

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

xxdoggyxx

18.03.2007

küçük kartal

Unforgiven

Alıntı yapılan: xxdoggyxx - Ocak 31, 2007, 16:45:36
Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 27, 2007, 20:24:42
Tigana'nın kankası :D
avrupanin isi zor o zaman :D
Bilmem,avrupanın mı yoksa dünyanın mı işi zor  ama, bu adam uefa başkanı olması hiç hayrımıza olmıcak gürcistan maçinda çıkan olayların kasetini istemiş bakalım ne sonuç çıkacak........
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b