Ana Menü

Pires: “Barcelona maçı tam zamanında denk geldi”

Başlatan CR7, Aralık 17, 2008, 23:26:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Pires: "Barcelona maçı tam zamanında denk geldi"       
Villarreal'in tecrübeli orta saha oyuncusu Robert Pires hafta sonu oynayacakları Barcelona maçının daha iyi bir zamana rast gelemeyeceğini ve Katalan ekibin yenilmez olmadığını söyledi.Villareal son haftalarda sezon başındaki formundan oldukça uzak bir performans sergiliyor. Eğer takım bu hafta sonu karşılaşacağı Barcelona'dan puan veya puanlar almak istiyorsa formunu geliştirmek zorunda.
Son iki maçında Celtic'e ve Sevilla'ya yenilen Villareal'in ligde lider Barcelona ile arasında 8 puan fark bulunuyor.
Ancak bugün Marca'ya açıklamalarda bulunan Pires, Barcelona maçının çok iyi bir zamanda rast geldiğini söyledi. Arsenal'in eski futbolcu açıklamalarında, "Bence Barcelona maçı tam zamanında geldi, alabileceğimiz olası bir galibiyet takımı tekrar ateşleyecektir" dedi.
Pires sözlerine, "Takım olarak fiziksel açıdan biraz zorluk çekiyoruz, ancak morallerimiz üst seviyede. İyi oyunculara sahip olan bir takımız, bizim için Barcelona ile karşı karşıya gelmek çok iyi olacak" diyerek devam etti.
Geçmişte Barcelona'ya karşı başarılı sonuçlar aldıklarını söyleyen Pires açıklamalarına, "Barcelona şu an eskisine göre çok formda. Çok rahat gol pozisyonuna girip bol bol gol atıyorlar. Ancak geçmişteki oyun tarzlarından pek de farklı oynamıyorlar. Bence geçen yıl ki gibi onlar karşısında yine başarılı olabiliriz" diyerek son verdi.

sadece gülüyorum Pires'e  :ahaha :koptum

nasıl kazanacaklar acaba?[/hr]
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

TurkishTank

imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

+18 !

BarceLona'yı yenebiLecek takım tanımıyorum şuanda..

ama oLurda ters yanLarına geLirse.. birazda şansLa..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Villarreal 1-2 Barcelona

ilk golü villarrealden cani attı
2.golü barcadan keita
3.golü de barcadan henry
kırmızı kart pique ye çıktı
barca maçı 10 kişi tamamladı

ve her zamanki gibi kazandı
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)