Ana Menü

Herkes Orduspor'un Yıldızını Konuşuyor

Başlatan saldır beşiktaş, Aralık 15, 2008, 16:49:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Bank Asya 1.Liginde mücadele eden Orduspor'un Brezilyalı golcüsü Bruno,attığı goller ile dillerden düşmüyor.   Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un, Brezilya'nın Flamenko kulübünden kiralık olarak aldığı Bruno Ferreira Momra Rosa, 16 maçta attığı 15 golle bir anda futbol kamuoyunun gündemine otururken, birçok kulübün genç futbolcuyu transfer edebilmek için girişimde bulunduğu bildirildi.

Bruno'nun menajeri Faruk Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Brezilyalı futbolcunun gösterdiği müthiş performansın ardından, birçok kulübün Flamenko'yu veya kendisini aradığını, ancak bu konudaki gerçek muhatabın Orduspor olduğunu söyledi.

Bruno'nun Orduspor ile sezon sonuna kadar sözleşmesi olduğunu belirten Güler, ''Şu an kiralık olan Bruno'nun bonservisinin alınması konusunda opsiyon hakkı Ordurspor'un elinde. Yani Orduspor, Bruno'nun daha önce anlaşma sağlanan bonservis bedelini yatırırsa bu oyuncunun sahibi olacak. Bu nedenle Bruno'yu transfer etmek isteyenler Orduspor ile görüşmek zorunda'' dedi.

Kaynak: AA
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Bruno gerçekten harika ya.
Bu haftada 4 gol attı :)
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Gerçekten süper bişey ya Bobo giderse bunu alsak bari
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

robinho

onu alsak bunu alsak .. bu adam süper ligde top oynayamazzzzz .. Ne Ailtonlar ne Marcelinholar geldi geçti .. Bu kadar büyütmeyin ..