Ana Menü

Anelka'yı İstememiştim!

Başlatan CR7, Aralık 12, 2008, 11:34:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Anelka'yı İstememiştim!         
12.12.2008 10:36:00
Chelsea'nin eski patronu Grant Anelka'yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oyuncularının bir kısmını cahillikle itham eden Grant Anelka'yı da istemediğini ama takıma dahil olduğunu söyledi.                       
İsraili TV'ye konuşan Grant şunları söyledi: "Geçen yıl Anelka'ya ihtiyacım yoktu, bunu o da biliyordu. Onun çok büyük yetenekleri var ancak her zaman oynama arzusunda olmuyor. Birçok oyuncu benim yönetimimde oldukça ilerleme kaydetti"
Bu sezon şimdiden 15 gol atan Anelka, geçen yıl Grant yönetiminde kanatta oynuyordu ve sadece iki gol atabilmişti. İsrailli teknik direktör aynı zamanda Holocaust gününe denk gelen Liverpool'u yendikleri Şampiyonlar Ligi maçı hakkında da konuştu.
Grant şunları söyledi: "O günü hiç unutamam. Çok güçlü bir andı. Ben göreve geldiğimde Chelsea düşüşteydi. Ben başa geçtikten sonra iyi bir döneme başladık. Holocaust günü oynanan maçtan sonra olanlara inanamadım. Benim için çok zordu. Holocaust günü ve Liverpool galibiyeti aynı gündü.
Bazı oyuncular bana Holocaust'un ne olduğunu sordu. Oyuncuların bazıları oldukça cahil. Bazı oyuncular oldukça profesyonel ve yüksek seviyede performans sergiliyorlar. Ancak Chelsea gibi bir kulüpte karşılaştığınız problemleri görseniz oldukça şaşırırdınız. Bu gibi şeyleri İsrail'deki bir çocuk takımında bile göremezsiniz."
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.