Ana Menü

Cemal aydının istifası ve gelişmeler hakkında

Başlatan lejyonerhy, Aralık 11, 2008, 14:08:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lejyonerhy

11 yıldır süren bir başkanlık ve çoğunda başarısılıklarla geçen bir dönemim ardından 100. yıla yaklaşmış kulübümüzün başarısızlığının devam etmesinden dolayı birkaç ay önce yönetimin ve Cemal Aydın'ın istifa etmesi için kendimizce GECEKONDU olarak onurlu bir savaşa başladık. Bu mücadeleyi yaparken hep dik durmaya özen gösterdik ve hiçbir durumda rengimizi değiştirmedik. Tabi ki bu savaşı yaparken kimi zaman yalnız kaldık kimi zaman arkadaşlarımızın yanımızda olmasıyla daha da güçlendik. Öncelikli olarak bu mücadelenin her safasında yanımızda olan Gecekondu'dan arkadaşlarıma ve İhtiyarlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Hepimizin hataları olduğu gibi bizim de hatalarımız oldu en büyük örneği yıllar önce yaşanan İhtiyarlarla olan olayımızdı hepsinden bu vesile ile tekrar tekrar özür diliyoruz hepiniz hakkınızı helal edin. Şimdi rahmetli olmuş kardeşlerimizin ve abilerimizin ruhu biraz daha rahtalamıştır ve inşallah bizleri görerek daha mutlu oluyorlardır. Tabi ki birlikten güç doğar bunu hep söyledik biz birlikte güçlüyüz dedik bunu zaten tüm Türkiye biliyor , onun için bu onurlu duruş da yanımızda olan Sağ Kapalı (tunalı), sol kapalı ve Anti-x deki arkadaşlara da sonsuz teşekkürler. Adını yazamadığım diğer arkadaşları da buraya yazmayı çok isterdim ama sahip çıktıklarını gösterip bunu yapmayan arkadaşlarımı da buraya yazmayacağım çünkü onlar bu savaşın içinde olmadılar.

Bugün geline nokta da Cemal Aydın istifa etmiştir, istifası istediğimiz gibi olmamıştır malesef ama bu bir başlangıçtır ve bu durum hepimizi çok mutlu etti ve bir bayram içinde 2. bir bayram yaşadık. Şimdi adı onursal başkan olsa da aslen yok bu çok önemli . Bende sizler gibi çok iyi biliyorum ki Onursal Başkanlık kavramı diğer klüplerde olduğu gibi değil Ankaragücümüzde . Farklı yetkilerle donatılmış bir onursal başkanlık kavramı var malesef Ankaragücümüzde de ama bu savaş bu gün bitmiş değil halen devam eden ve devam edecek Cemal Aydın'dan hiçbir iz kalmayana kadar sürecek onurlu bir duruştur. Bu durumdan hiçbir arkadaşımın ve abimin şüphesi olmasın sadece bugünün keyfini yaşayalım hep beraber sonuç Cemal Aydın istifa etmiştir, bunun keyfini sürelim ve büyük Ankaragücü için üstümüze neler düşüyor onun için oturup düşenelim ve eyleme geçelim.

Ankaragücü o kadar büyük bir camia ki bunu son dönemlerde yaşanan olaylarla birlikte daha net gördük. Ulusal basında bizim olmadığımız adımızın geçmediği hiç bir spor programı kalmadı. Geçmişte Cemal Aydın'ın kulüpte olmasından dolayı ya da farklı nedenlerden dolayı bir çok Ankaragüçlü insan bu kulübe küsmüştür , şimdi onlarında bu kulübe artık gelmeleri ve 100. yıla giren bu dev çınar için yapılması gerekenleri yapmaları gerekmektedir. Birçok insan kulübe üye olmak için uğraş vermek de bunu çok iyi bilmekteyim , fakat kulübümüz nedenini bilmediğimiz bir şekilde üye alımını gerçekleştirmemekte, eğer bu durum devam ederse hukuki zeminlerde de mücadele vermeye devam edeceğiz. Hepimizin çok iyi bildiği diğer bir konu da delege sisteminde ki gariplikler. Kulübün içersine girildiğinde bir çok İstanbul takımını tutan adam bulunmakta bunlardan da umarım kulübu temizleriz.

Yeni Başkan vekili Serdar Özersin hakkında aslında yazılacak çok şey var ama Ocak ayında ki kongreyi beklemek ve sonrasını görmek çok önemli. Kendisi şu an bizim aylardır istifa etmesi için bağırdığımız yönetimin 2. başkanıdır.Bizler yönetim istifa diye bağırırken sadece Cemal Aydın' a bağırmadık ki hepsine bağırdık . Üstlerinde belki de onların da dahi tahmin edemeyeceği büyük sorumluluklar var artık 11 sene değil 11 gün beklemeye tahamül edemeyeceğiz 11 gün daha bekleyen kendi adına namusuzdur. Kimse Cemal Aydın kadar şanslı olamaz bu böyle bilinmeli.

İyisi ile kötüsü ile 11 sene Başkanlık yapan Cemal Aydın'ın bu taraftarın oluşumlarında katkısı da vardır bunu hiçbirimiz inkar edemeyiz. Keşke yaşanan bu olaylar bizleri bu noktaya getirmeseydi. Çünkü 100. yılında başı dik memleketinde rahat gezmek isteyen insanlarız onun için gitmesi gerekiyordu ve bu mücadeleyi yaptık.

Son olarak bizim için çok önemli olan BJK maçına tüm camiamızı takımımıza sahip çıkmak adına İstanbul'a davet ediyorum , Gelin uzayan bayramımızı bizim de katkılarımızla cumartesi günü devam ettirelim .

Saygılarımla,
Ali İmdat

lejyonerhy

Bunların tek derdi zannedersem takıma melih gökçeki getirmesi.: ;D

pAscAliAnUmut kardeş senin beşiktaş ankaragücüne yazdığın cevapa daha çok hak verdim bu adamın son sözünde maça davet ediyor:D Dediğin gibi bunlar daha çok bizim maça hazırlanıyorlar.