Ana Menü

Saran'a Başkanlık Yolu Açıldı!

Başlatan [KralKartal], Aralık 02, 2008, 14:11:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Aziz Yıldırım yönetiminin Fenerbahçe kulübünden ihraç ettirdiği eski yönetici, kongre üyesi ve Saran Holding yönetim kurulu başkanı Sadettin Saran, haksız ihraç kararına karşı açtığı davayı kazandı.   Sözkonusu ihraç kararı Kadıköy 3. Asliye Hukuk Mahkemesinden geri döndü.

Kadıköy 3. Asliye Hukuk Mahkemesi Fenerbahçe Kulübü'nün aldığı kararın hukuka aykırı olduğuna karar verip, ihraç kararını iptal etti.. Daha öncede ihraç kararı iptal edilen Sadettin Saran, bu kararla 2. kez ihraç kararını iptal ettirmiş oldu.

Bu sonuçla Sadettin Saran Fenerbahçe kongre üyelik hakkını geri kazanırken, Fenerbahçe başkanlığı için ismi sürekli gündeme gelen Saran'ın başkanlık yolu da yeniden açılmış oldu.

Kaynak: Radyospor

Umarim baskan olmaz, cunki faydali bir isim
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Tolgaa

bu adam cok zengin cok zekiiiiiiiiii...bu adam cok iyi oyunclar getirir, bildigim kadaar bunun iyi dostu'da oo keltos vardiya fenerde, ismii neydii??? bütün yildizlari oo getiriordu: alexi, anelka, ortega, hooijdonk falan...oo adam gitti fener dogru düzgün transfer yapamadi...eeger saadetin saran gelirse oo adamda kesin gelir...ismi simdi aklima geldi, HKAN BILAL KUTLUALPmi öyle biseydii

+18 !

gerçekten tehLikeLi bi yönetici ve işini biLiyor.. umarım fener için en hayırsızı oLur..

Guti ORÇ.

bu adam işi biliyor gerçekten umarım gelmez.

NoPasaran

Gelemez zaten sanmıyorum. Delegelerden oy alması lazım ancak saranın arkası o kadar sağlam değil..

Aziz yıldırım kimi isterse o başkan olur bundan sonra
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: s.volkan - Aralık 05, 2008, 11:47:05
Gelemez zaten sanmıyorum. Delegelerden oy alması lazım ancak saranın arkası o kadar sağlam değil..

Aziz yıldırım kimi isterse o başkan olur bundan sonra

O'da Ali Koç olur
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.